IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криза в отношенията между Хари Стайлс и Тейлър Ръсел

4 декември 2023 14 50

Двамата може и да са се разделили

Снимка: БГНЕС

Връзката на Хари Стайлс с Тейлър Ръсел е в „криза“. Това стана ясно след като тя посети Великобритания миналата седмица, но не го видя.

29-годишната попзвезда Хари отседна в дома си в Северен Лондон, а 29-годишната Тейлър – в петзвездния хотел „Коринтия“, намиращ се само на няколко километра от него в Уайтхол.

Двойката беше свързана за първи път, след като бяха забелязани да се наслаждават на среща в художествена галерия в Лондон през юни.

Миналата седмица обаче канадската актриса Тейлър отлетя за Лондон за модна фотосесия и се твърди, че е останала настрана от бившата звезда на One Direction, което породи спекулации, че вече са се разделили.

За последен път двамата бяха видени заедно, докато гледаха ирландската рок група U2 в The Sphere в Лас Вегас миналия месец. 

Вътрешен източник заяви пред The Sun в неделя: „Връзката на Тейлър и Хари изглежда е охладняла, тъй като двамата жонглират с натоварените си работни графици.

Тейлър прекара пътуването си до Лондон сама и отседна в хотел, вместо с Хари. Това беше вихрен романс, но те все още са млади и се намират в ключови моменти от кариерата си.

Те се уважават много един друг и планираха да прекарат Коледа заедно“.

Певецът на Watermelon Sugar каза, че Хари бил „луд по Тейлър“, като преди това източник разкри пред Us Weekly: „Нещата са много сериозни и Хари определено вижда бъдещето си с Тейлър. Въпреки че и двамата са заети с кариерите си, те се подкрепят един друг при всяка възможност“.

Звездата от One Direction беше видян да придружава Тейлър на афтърпартито на последното ѝ представление в „Ефект“ в Националния театър.

Преди това се съобщаваше, че той е отседнал в луксозен хотел в Централен Лондон за 2500 паунда на вечер, докато продължаваха строителните работи по мегаимението му, струващо 50 млн. паунда. 

През 2020 г. Хари пръсна 13 млн. паунда за съседни къщи от 18-и век в Северен Лондон, които сглоби в един имот, преди да се заеме с преобразяването им.

Източник заяви пред The Sun: „Хари разбираемо се е държал настрана от жилището си, докато текат основните работи, и се е настанил в разкошен хотел, докато е в Лондон. Приятелката му Тейлър е отседнала с него“.

В момента обаче нещата може и да не са като преди.

За още  новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари