IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездно селфи – Джулия Робъртс, Том Ханкс и Шер

5 декември 2023 08 30

Тримата се присъединиха към Тимъти Шаламе в шоуто на Греъм Нортън

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Представяме ви едно звездно селфи от дълбините на Стария Холивуд!

Джулия Робъртс, Том Ханкс и Шер позираха за общи снимки, селфита и забавни видеа преди и след участието си в „Шоуто на Греъм Нортън“ преди няколко дни. Тримата се появиха в програмата заедно с Тимъти Шаламе, за да обсъдят предстоящите си проекти за края на тази и началото на следващата година. 

Робъртс участва в апокалиптичния трилър Leave the World Behind на Netflix заедно с Итън Хоук, Тимъти Шаламе промотира филма си „Уонка“, в който си партнира с Хю Грант, Сали Хокинс и Роуън Аткинсън, Шер рекламира първия си коледен албум, а Том Ханкс беше просто за цвят, което само по себе си е напълно достатъчно. 

Видеоклип, споделен в профила на стилистката Елизабет Стюарт, която се грижи за визията на Джулия Робъртс, показва как тримата актьори се забавляват зад кулисите, чакайки да излязат на екран. 

Клипът започва с усмихнатата Робъртс, която сякаш позира за снимка, без да знае, че всъщност Стюарт снима видео. Актрисата носи сиво дълго палто от Wolk Morais, а косата ѝ е спусната свободно. Докато показва 24-каратовата си усмивка, зад Робъртс се промъква 77-годишната Шер, за да я прегърне. Жестът кара актрисата искрено да се изненада и да ококори очи. 

След това Джулия позира сама в същото сиво палто, после клипът показва няколко снимки от зад кулисите, в които участва и 67-годишният Ханкс, както и Шер. За финал е добавено видео, в което Робъртс, вече без якето и облечена в уютен сив пуловер, накланя глава към Том Ханкс и се опитва да направи едно звездно селфи с Шер. 

И тримата се присъединиха към Тимъти Шаламе за участие в шоуто на Греъм Нортън. Младият актьор, който в момента промотира новия си филм „Уонка“, се настани на дивана до Ханкс, Робъртс и Шер, като не успя да скрие вълнението си, че се намира в толкова реномирана компания. 

Водещият Греъм Нортън попита Шаламе за предстоящата му роля на Боб Дилън във филма A Complete Unknown, което отведе разговора към Шер и приятелството ѝ с легендарния музикант. На видеостената се появи снимка на двамата от младежките им години, което накара публиката да избухне в аплодисменти, а 77-годишната звезда видимо се развълнува от спомена. 

Нортън не пропусна да спомене поразителната прилика между Шаламе и младия Дилън, на което актьорът отговори с удоволствие.

„О, това е най-големият комплимент, който може да ми направиш. Наистина съм възхитен от тази снимка. Леле, цялото шоу днес беше истинско приключение. Не знам какво се случва. Том говори за гравитация. Седя до Шер и Джулия Робъртс“, каза младият актьор. 

Том Ханкс защити фигурата на жена си

Том Ханкс получи диплома от Харвард и се пошегува, че не си е мръднал пръста

Неприятности в Кан – критикуват Том Ханкс за поведението му, Рита Уилсън го защити

Ханкс реши да се пошегува с него и му отвърна „Е, вече си сред големите. Свиквай“, след което му каза да донесе малко сандвичи за всички, тъй като е най-малък сред групата. Това предизвика смях у публиката и искрени усмивки по лицата на гостите. 

Когато Шаламе се направи, че става от дивана, за да донесе сандвичите, Ханкс бръкна в джоба си, за да извади пари, сякаш за бакшиш. Това накара Робъртс, Шер и Нортън да се засмеят от сърце.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари