IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Време е за блясък: Джулия Робъртс се появи със странни обувки на Gucci

30 ноември 2023 11 00

Аксесоарите на чаровната звезда откраднаха вниманието на всички

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шантавите обувки на платформа на  Джулия Робъртс определено откраднаха шоуто по време на нейната последна публична поява. Холивудската звезда се появи в бляскави обувки на Gucci, целите обсипани в мъниста

Джулия Робъртс мина по червения килим в Лондон в сряда, облечена в привлекателен розов тоалет за специалната прожекция на предстоящия ѝ филм Leave the World Behind.

56-годишната актриса се справи смело с мразовитото време в британската столица, носейки розов костюм от къси панталони и подходящо сако с дантелен черен сутиен, който надничаше отдолу, всичко на бранда Gucci.

Джулия Робъртс;

Джулия Робъртс; Снимка: Getty Images

Аксесоарите на Робъртс обаче буквално бяха тези, които привлякоха цялото внимание със своя  блясък. Става въпрос за нейната многослойна диамантена огърлица от Chopard, както и сребърните обувки на Gucci. Впечатляващите обувки дебютираха на модния подиум по време на шоуто на Gucci за 2024 г. през септември и все още не са налични за закупуване, въпреки че са перфектните обувки за начало на празничния сезон.

Джулия Робъртс

Джулия Робъртс; Снимка: Getty Images

За специалната прожекция Джулия беше оформила червената си коса с бретон на меки вълни. Нейният нов филм с Netflix тръгва по кината този месец и услугата за стрийминг на 8 декември.

Робъртс и Итън Хоук са в ролята на съпрузи, които се впускат в семейно пътуване, което в един момент се превръща в доста зловещо.

 


Бляскавата поява на звездата от „Хубава жена“ идва, след като наскоро тя отпразнува 19-ия рожден ден на своите близнаци Финей и Хейзъл, публикувайки рядка снимка с тях, за да отбележи случая.

 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари