IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рицар без броня: Джордж Клуни джентълменски държа чадър за съпругата си Амал

4 декември 2023 14 30

Г-жа Клуни пък приличаше на изваяна скулптура в зашеметяващия си черен тоалет

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джордж Клуни доказа, че винаги е джентълмен в присъствието на зашеметяващата си съпруга, като държеше чадър, за да я защити от дъжда на специалната прожекция на новия му филм The Boys In The Boat в Лондон, която се проведе в неделя.

62-годишният холивудски актьор, който е и режисьор на драмата, се погрижи половинката му Амал да бъде защитена от проливния дъжд в британската столица, докато тя демонстрираше изваяната си фигура в шикозен черен тоалет.

45-годишната г-жа Клуни беше, както винаги, олицетворение на изтънчеността, докато позираше в изваян кадифен корсаж, комбиниран с дълга, вталена пола.

Джордж и

Джордж и Амал Клуни; Снимка: Getty Images

Красавицата, която споделя със съпруга си шестгодишните близнаци Александър и Ела, допълни визията си със стилни обувки на висок ток. Гримът ѝ се отличаваше с яркочервени устни, а дългата коса на брюнетката се спускаше по раменете ѝ.

Джордж, който междувременно изглеждаше елегантно в ушит по поръчка сив костюм, комбиниран с чисто бяла риза, показа, че е истински кавалер и в реалния живот, а не само на екрана. Холивудският сърцеразбивач раздаде автографи на феновете, които го чакаха нетърпеливо под дъжда.

Колкото до новия филм на Клуни, той е базиран на романа на Даниел Джеймс Браун от 2013 г. „Момчетата в лодката: Девет американци и тяхното епично търсене на златото на Олимпийските игри в Берлин през 1936 г.“ и проследява историята на отбора по гребане на САЩ. Подобно на книгата, филмът също проследява финансовите борби на мъжете по време на Голямата депресия.

Официалният синопсис гласи: „История, развиваща се през 30-те години на миналия век, съсредоточена върху отбора по гребане на Вашингтонския университет, от началото на епохата на Депресията до спечелването на златото на Олимпийските игри в Берлин през 1936 г.“.

Актьорският състав на продукцията включва Джоел Еджъртън, Сам Страйк, Джак Мълхърн, както и Калъм Търнър от „Фантастични животни“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари