IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разходка с лодка: Джордж Клуни, Амал и близнаците им плават из езерото Комо

1 август 2023 14 30

Появата на семейство Клуни в пълен размер предизвика много любопитни погледи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джордж Клуни разходи с лодка съпругата си Амал и 6-годишните им близнаци Ела и Александър из езерото Комо. Актьорът и жена му носеха ежедневни тоалети и слънчеви очила, докато се усмихваха и прегръщаха по време на забавния семеен излет.

Елегантното звездно семейство, разбира се, привлече вниманието на минувачите, а Джордж и Амал помахаха на своите фенове на слизане от моторницата.

62-годишният холивудски актьор беше облечен в тъмносиня тениска с яка и панталон в цвят каки, а 45-годишната адвокатка се появи в стилна къса черна рокля без ръкави, голяма сламена шапка и еспадрили на платформа.

Колкото до децата им – Ела носеше сладък гащеризон с черно-бели шарки, а косата ѝ беше прибрана на опашка. Александър пък беше облечен в синя тениска и светлокафяви шорти, като носеше и слънцезащитна шапка.

Съпрузите Клуни отдавна не са се появявали на публично място с децата си и затова тази разходка в близост до италианската вила на Джордж Клуни предизвика любопитството на много хора.

Неотдавна Джордж Клуни призна, че е влюбен в семейството си и че е по-щастлив от всякога.

„Няма съмнение, че появата на Амал в живота ми промени всичко за мен, няма съмнение в това“, каза Джордж пред CBS Mornings за съпругата си през ноември 2020 г.

През октомври 2022 г. той коментира и това какво е да си по-възрастен родител, шегувайки се за бъдещето, че може да страда от деменция някой ден, когато дъщеря му започне да излиза по срещи, което пък може да не е толкова лошо.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари