IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амал Клуни се появи в невероятно елегантен смокинг-гащеризон

19 май 2023 10 30

Съпругата на Джордж Клуни напоследък залага на гащеризоните

Getty Images

Getty Images

Амал Клуни изглеждаше невероятно елегантно на последната си публична поява. Стройната съпруга на Джордж Клуни се появи в тъмен смокинг-гащеризон, докато присъстваше на международния дигитален фестивал във Виена 4Gamechangers 2023, който се провежда в Marx Halle Wien.

За събитието 45-годишната адвокатка по правата на човека беше избрала дълъг гащеризон без ръкави, с широки крачоли, изящна яка тип ревер и сатенен колан. Дрехата се отличаваше с десен на райе и перфектно пасваше на невероятната фигура на Амал. Тя беше съчетала невероятния си шикозен, но все пак бизнес тоалет с чифт лачени обувки на високи токчета, а дългата ѝ тъмна коса беше оформена на бляскави вълни.

Въпросният фестивал е основан през 2016 г., за да създаде платформа, където влиятелни хора, визионери и променящи действителността личности (които променят света към по-добро) могат да се срещат, да общуват и да обсъждат актуални теми.

Тази поява на изтънчената Амал идва ден, след като тя и съпругът ѝ Джордж доказаха, че не заемат страна в раздора между принц Хари и Меган Маркъл и семейство Уиндзор, като изразиха подкрепата си за крал Чарлз III във вторник.

Амал

Снимка: Getty

62-годишният холивудски актьор и неговата британско-ливанска съпруга показаха чрез стилната си поява на наградите Prince's Trust And TKMaxx & Homesense 2023 в централен Лондон, че плътно стоят зад новия крал.

На въпросното събитие монархът възнагради невероятните постижения на млади хора в Обединеното кралство, които са завършили програмите на Prince's Trust и сега преуспяват, като благотворителността е ключов елемент в делото на живота на краля.

Колкото до Амал, и за този повод тя беше избрала гащеризон с широки крачоли, но той беше с презрамки и решен в бежов цвят като в същия тон беше ѝ нейната чанта – клъч. Акцент в този тоалет беше черния колан, който подчертаваше фината талия на съпругата на Клуни.

Джордж и

Снимка: Getty

Джордж и Амал присъстваха на сватбата на принц Хари с Меган Маркъл през 2018 г. в Уиндзор, въпреки че по-късно признаха, че „не са познавали добре“ кралските особи по това време.

Но в някакъв момент Амал и Меган станаха добри приятелки и адвокатката дори беше сред избраната група дами, която присъстваше на бебешкото парти на Меган в Ню Йорк година по-късно (малко преди раждането на сина ѝ Арчи).

За още новини от света на лайфстайла и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари