IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амал Клуни: Децата ми смятат Джордж за най-забавния човек

13 декември 2022 09 00

Адвокатката по човешките права и актьорът са родители на 5-годишните близнаци Ела и Александър

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джордж Клуни може да има множество фенове по целия свят, но най-големите се намират в дома му.

Говорейки пред Extra този уикенд като един от почетните победители на тазгодишната галавечер на Kennedy Center, 61-годишният актьор разказва какво мислят 5-годишните му близнаци Ела и Александър за последните му постижения. „Те са на 5, така че в момента съм златен за тях“, казва Клуни с усмивка.

„Казват, че татко може да оправи всичко, освен времето“, включва се и Амал, която носеше бляскава рокля на Valentino с токчета от Gianvito Rossi. Допълва, че децата смятат баща си за човек, който може да разреши всеки един проблем, като в същото време го определят и като най-забавната личност на земята. „Всички знаем, че това ще се промени, но засега съм златен в техните очи“, повтори Клуни.

Джордж Клуни

Снимка: Getty Images

44-годишната Амал се появи на събитие в Ню Йорк този октомври, където разкри как Ела и Александър вдъхновяват работата ѝ по защита на човешките права. Говорейки с останалите панелисти Мишел Обама и Мелинда Гейтс, адвокатката обясни, че децата ѝ са голямата сила зад цялата ѝ работа във фондацията за справедливост Clooney.

Макар 5-годишните близнаци все още да не осъзнават напълно какво се случва в света, Александър все пак е разбрал нещо за работата на майка си. „Синът ми наскоро нарисува снимка на затвор и каза, че Путин трябва да е там“, каза тя. В момента Амал работи по проблемите в Украйна, засягащи бежанците и останалите живущи в страната, борещи се с липсата на ток.

„Смятам, че след няколко години, когато са на повече от 5, ще започнат да научават за тези проблеми, за които говорим в момента и какво се случва в света. Винаги съм се надявала, че ще им дам хубави отговори, когато ме попитат какво съм свършила за подобряването на света“, казва още Амал.

Джордж Клуни

Снимка: Getty Images

Когато Джордж говори пред Entertainment Tonight през септември по време на откриването на учебната година в училището Roybal School of Film and Television, което сам открива, той сподели мнението си относно потенциално приемане на Ела и Александър в учебното заведение. „Те могат да бъдат каквито си поискат. Предполагам, че са малко по-умни от мен, така че най-вероятно ще направят нещо по-значимо. Вече говорят три езика, а аз все още уча английския“, каза той пред насъбралата се публика.

Визия на деня: Амал Клуни на червения килим

Амал Клуни – стилният защитник на човечеството

Амал Клуни: Щастлива съм, че открих любовта на живота си

Джордж и Амал се женят през 2014 година в Италия, а три години по-късно се раждат и близнаците им. По това време актьорът е на 56 години, като често се шегува с късното си бащинство. Разкрива, че никога не е смятал, че ще стане родител, докато не среща Амал, която напълно променя визията му за живота. Семейство Клуни са много отдадени да избират единствено и само проекти, които ще осигурят по-добро бъдеще на децата им.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари