IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова булка: Ванеса Хъджинс се омъжи в Мексико в приказна рокля

4 декември 2023 15 00

Актрисата каза „Да“ на професионалния бейзболист Коул Тъкър

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Съобщава се, че Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър са се оженили през уикенда в Мексико. 34-годишната актриса и 27-годишният професионален бейзболен играч са сключили брак в курорта Тулум, потвърдиха източници на сайта Just Jared.

Церемонията се състоя по-малко от 10 месеца, след като двамата обявиха годежа си и един месец, след като Ванеса направи моминското си парти, което беше вдъхновено от Хелоуин.

На снимка, разпространена в социалната медия X, бившата Twitter, Ванеса може да бъде видяна облечена в приказна бяла рокля на плажа да ходи боса.

Братът на Коул Карсън също сподели поредица от снимки от мексиканския град, включително снимка с майката на Ванеса – Джина.

Колежката на Ванеса от сериала High School Musical – Моник Коулман, също е присъствала на събитието и дори сподели видео в неделя (3 декември) с надпис „Последна сутрин в рая“.

Хъджинс и Тъкър за първи път споделиха новината, че са сгодени в общ пост в Instagram на 9 февруари. „ДА. Не можем да бъдем по-щастливи“, написаха двамата заедно със своя снимка, на която позират прегърнати край Сена в Париж, а в близък план на изображението се вижда диамантеният пръстен на Хъджинс.

Брюнетката каза пред People през март, че предложението я е изненадало напълно. „Определено бяхме говорили за това, но не очаквах да се случи по начина, по който се случи и в момента, в който се случи“, каза тя. „Определено Коул ме хвана неподготвена.“

Хъджинс говори за планирането на сватбата си по-рано тази година по време на участие в Шоуто на Дрю Баримор, признавайки, че процесът я кара да се чувства малко изгубена“.

„Трудно е“, каза тя на водещата Дрю Баримор. „Не знам, намирането на място е трудно. Просто искам да избягам.“

Нейният годеник бейзболист междувременно възприемаше по-спокоен подход към нещата. „Той просто иска да се ожени за мен“, сподели Хъджинс. „Той се съгласява с всички мои идеи за сватбата.“

Ванеса разкри, също така, че планира да вземе фамилното име на мъжа си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари