IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид се страхува да не засегне кариерата на гаджето си Брадли Купър

5 декември 2023 17 40

Моделът се притеснява пропалестинската ѝ позиция да не навреди на актьора

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джиджи Хадид се страхува да не е причинила „съпътстващи щети“ в кариерата на новото си гадже Брадли Купър. Това се случва, след реакцията към нейната  пропалестинска публикация в Instagram за това, че Израел „изнасилва и измъчва“ палестинци. Затова моделът е решил да „стои далеч от светлината на прожекторите“ известно време, за да може скандалът да „утихне“.

28-годишната Джиджи за първи път беше свързана с 48-годишния холивудски актьор през октомври 2023 г. В момента обаче Купър се подготвя за премиерата на новия си филм Maestro, която е на 20 декември. В лентата той се превъплъщава в ролята на евреин. Именно затова Джиджи не искала Брадли да трябва да отговаря на въпроси, свързани с нейната позиция.

Хадид получи много негативна реакция за публикацията си в социалните медии. Супермоделът се извини миналата седмица, след като сподели твърдения в Instagram, че Израел е „единствената страна в света, която държи деца като военнопленници“.

Русата красавица, чийто баща е от Палестина, в  момента е загрижена, че действията ѝ могат да имат косвен ефект върху Брадли и дори това да повлияе на успеха му по време на сезона на филмовите награди.

Говорейки ексклузивно за вестник DailyMail, източник, близък до модела, казва: „Не че тя смята да прави публично достояние отношенията си с Брадли, но тъй като той се е захванал с пускането на новия си филм и се надява да бъде номиниран, тя не иска да го кара да трябва да отговаря на всякакви въпроси относно всичко, което тя прави или казва.“

Източникът допълва: „Тя не иска да причини странични щети на кариерата му и връзката, която се опитват да поддържат.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix Film (@netflixfilm)

Вътрешният човек продължава: „Джиджи ще се стреми да стои далеч от светлината на прожекторите през следващите няколко седмици, тъй като би искала думите ѝ да заглъхнат и да види къде ще я отведе нейното извинение. Много хора бяха раздразнени от нейните думи и това оказва влияние върху работата ѝ. Тя не се страхува за живота си, но знае, че е накарала хората да се чувстват неудобно, а това може да ѝ коства  професията за в бъдеще.“

Източникът добавя, че в момента Джиджи е много фокусирана върху това да се „върне на работа“. „Сега тя трябва да премине през процеса на прощаване и само се надява хората да се обединят за нея точно толкова, колкото наскоро хората се обединиха срещу нея. И след като това се случи, тя може да се върне на работа с доверие, което може да е било изгубено заради скорошните ѝ коментари.“.

Колкото до Брадли, той също беше критикуван, че не е трябвало да поема роля на култов евреин, като е нееврейски актьор. Роденият във Филаделфия Купър влиза в ролята на легендарния музикален диригент Ленард Бърнстейн във филма „Маестро“ заедно с Кери Мълиган като съпругата му Фелисия Монтеалегре.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари