IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Три пъти за щастие: Руфъс Сюъл се сгоди за млада актриса

7 декември 2023 17 50

След два провалени брака 56-годишният актьор ще се жени за 27-годишната Вивиен Бенитес

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Британецът Руфъс Сюъл потвърди годежа си във вторник следобед. 56-годишният актьор, който има два развода зад гърба си, разкри, че е направил изненадващо предложение за брак на дългогодишната си приятелка Вивиан Бенитес, която е с 31 години по-млада от него.

Използвайки Instagram, Сюъл, познат от филмите „Съдба на куртизанка“, „Туристът“, „Легендата за Зоро“ и „Ваканцията“, изуми своите многобройни фенки, като обяви новината, показвайки годежния пръстен на 26-годишната Вивиан.

Но докато младата актриса може би се наслаждава на първото си родео до олтара, това е познат терен за нейния красив годеник, чиято цветна романтична история включва два провалени брака и безброй разбити сърца.

Руфъс изкара мимолетни романси с различни актриси, дори с Кейт Уинслет – неговата колежка във  „Ваканцията“. 

Първият брак на Сюъл е с Ясмин Абдула – австралийска модна журналистка, чийто живот до голяма степен е извън очите на обществеността. Сега на 47 години, Абдала среща Руфъс в родната си страна, когато е само на 19 години, преди двамата да си разменят обети четири години по-късно, през 1999 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vivian benitez (@vivv)

След това тя се мести да живее в Обединеното кралство, но бракът ѝ с актьора се оказва краткотраен и двойката подава молба за развод малко повече от година по-късно.

Обсъждайки раздялата им в интервю за ELLE, журналистката призна, че така и не е успяла да се впише в приятелския кръг на Сюъл от знаменитости. Тя каза: „Не знам дали ме приеха, да бъда честна… някакво странно австралийско-ливанско момиче с бръсната глава.“

На 7 февруари 2004 г. Сюъл прави втори опит за семейно блаженство, като се жени за сценаристката и продуцент Ейми Гарднър – две години след като тя му ражда дете. Руфъс и Гарднър започват връзката си през 2001 г., само месеци след развода му с Абдала.

Ейми ражда син на актьора – Уилям Дъглас, който сега е на 21 години. Сюъл по-късно признава, че семейството му е тази необходима стабилност в момент, когато кариерата му е била в спад и той буквално не е получавал работа.

Това обаче явно не е достатъчно, за да запази брака на Сюъл и Гарднър и те се развеждат през 2006 г.

След втория си развод Сюъл се пуска в няколко краткотрайни романса, след което започва връзка с Ами Комай, фризьорка и главен редактор на онлайн списанието Bright Lite, която е 19 години по-млада от него. Двойката посрещна дъщеря си Лола – второто дете на Сюъл – през 2013 г.

Говорейки пред списание „Уикенд“ през 2019 г., Комай призна, че е била „ужасена“ от майчинството, докато е била бременна с дъщеря си, и е стартирала онлайн списание за тийнейджърки, както и че раждането на Лола я е принудило да се изправи срещу собственото си трудно възпитание.

Сюъл и

Сюъл и Комай; Снимка: Getty Images

Въпреки че моментът на раздялата на Сюъл с Комай е неизвестен, двойката все още беше романтично свързана през 2020 г., когато светът беше обхванат от пандемията на COVID-19.

Сега актьорът е в очакване на третия си брак, този път с колежката си Бенитес, с която се появи за първи път през април тази година (на снимката).

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари