IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трезвен от шест години – Чарли Шийн с кардинална промяна в живота си заради децата

11 декември 2023 12 30

Актьорът сподели, че е спрял да пие заради по-малката си дъщеря

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Години наред Чарли Шийн се бори със зависимостта си към наркотиците и алкохола. Сега обаче той се чувства по-добре от всякога и животът му изглежда съвсем различно от времето, когато твърдеше, че има тигърска кръв във вените си и е рок звезда от Марс. 

В интервю пред списание People актьорът от „Двама мъже и половина“ се похвали, че вече шест години не е близвал алкохол, нито пък е употребявал наркотици. В момента, казва той, животът му е много по-стабилен и постоянен, като единственото, върху което се фокусира, са децата му и тяхното възпитание. Шийн се е отдал на грижите за 14-годишните си близнаци Макс и Боб, които споделя с бившата си съпруга Брук Мюлер, която също се бори със зависимост. 

„Сега ставам около 4:30 или 5 сутринта, разглеждам новините, тренирам, отговарям на имейли. След това събуждам децата и им помагам със сутрешната рутина, ако въобще може да се нарече така“, казва Шийн през смях. 

Това е далечен сценарий от предишните нормални сутрини на актьора, които са включвали събуждане с алкохол и липса на спомени за отминалата вечер. Казва, че е обожавал да пие всяка сутрин и постоянно слагал скоч в кафето си. Но именно през една такава пиянска сутрин, през 2017 година, той решава да промени живота си и да го преобърне на 180 градуса. 

„Една сутрин бях забравил да закарам дъщеря си някъде. Бях ѝ обещал, но вече бях пийнал няколко питиета преди това и напълно ми е излязло от ума“, казва той. Не уточнява за коя точно дъщеря е трябвало да се погрижи, тъй като има две – Сами и Лола, които споделя с бившата си съпруга Денис Ричардс. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @charlie.sheen.fanpage

Тъй като вече е бил употребил алкохол, Шийн нямало как да седне зад волана. Затова се обажда на приятеля си Тони, който ги откарва на уреченото място. „Дъщеря ми пристигна навреме, но това разби сърцето ми, защото я виждах как седи на задната седалка и се чуди защо не карам аз. Прибрах се и се фокусирах върху тази мисъл цял ден. И на следващата сутрин просто спрях“, спомня си актьорът. 

Спира с алкохола изведнъж. Признава, че вече е бил спрял с наркотиците и никога повече не е погледнал назад. 

Първоначално е искал да види какво ще му се случи след месец и дали алкохолът ще му липсва. Не си правил грандиозни планове, за да не се разочарова, а просто е карал стъпка по стъпка. Наблюдавал е как животът му се променя, как се променя отношението към близките му хора, както и тяхното към него. Така е започнал да си поставя за цел да остане трезвен и на следващия месец, което се превръща в традиция. И така шест години. 

„Имаше мигновено доказателство, че това е страната от живота, на която трябва да бъда. Не можех да живея в отрицание повече“, допълва Шийн. 

Чарли Шийн спря издръжката на Денис Ричардс

Актрисата Шон Йънг: Чарли Шийн се друсаше на снимачната площадка

Денис Ричардс разкри защо се е развела с Чарли Шийн

Сега той се завръща под светлината на прожекторите, но с бавни крачки, за да види дали е готов за Холивуд. В момента участва като себе си в новата черна комедия Bookie на Чък Лори, с когото работи и по „Двама мъже и половина“. Двамата се сдобряват след 12 години вражда, която започва с уволнението на Шийн от сериала заради непристойното му поведение и пиянските изцепки на снимачната площадка. 

„Дълго време се хвалех с перфектна работна етика. Пристигах първи, тръгвах си последен, бях подготвен. Просто се вписвах във всяка една класация. Но всичко това изведнъж изчезна. Така че съм много развълнуван да бъда Чарли от миналото“.

Шийн допълва, че е най-щастлив в момента, въпреки че води съвсем различен начин на живот. „Горд съм от изборите, които съм направил и от промените в живота си, които ще ми помогнат да не изглеждам като развалината, която бях. Това беше някаква извънземна моя версия“, казва той. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари