IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт целуна нежно тъжния Травис Келси

12 декември 2023 14 40

Определено попзвездата се чувства във вихъра на сезона на любовта!

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Това е сезонът на любовта за Тейлър Суифт и Травис Келси! Попзвездата отново даде сладка целувка на спортистът по бузата, след като присъства на неговия пореден мач в неделя. За съжаление отборът на звездата на НФЛ „Канзас Сити Чийфс“ загуби срещата и Келси не беше в много добро настроение след тази поредна загуба на своя тим, но Тейлър направи всичко възможно да повдигне духа му.  

Известният бръснар Патрик Ригън качи публикация в Instagram в понеделник, която включва снимка на 33-годишната Суифт, която затваря очи, докато целува нежно 34-годишния си любим по бузата. Друг кадър пък показва как влюбените са си направили селфи в огледалото. Очевидно снимките са направени при бръснаря, който се грижи за поддръжката на брадата на Келси.

На първата снимка се вижда как спортистът се усмихва широко, докато обгръща с едната си ръка талията на Суифт, а с другата я държи за нейната ръка, която пък е поставена на бузата му. 

Снимката със сладката целувка на Тейлър идва точно един ден преди нейния рожден ден на 13 декември, за който се очаква Травис да ѝ поднесе парти-изненада.

На въпросните снимки Суифт носи изцяло черно облекло, докато Травис е облечен в карирано дебело яке. 

Откакто започнаха своя романс през лятото, Тейлър успя да се появи на шест от мачовете на Травис, за съжаление последните два от тях завършиха с негативен резултат. В интервю за броя „Личност на годината“ на списание Time певицата каза, че  откакто е започнала да се среща с Келси, е открила и своя нова страст, а именно към американския футбол.

„Оказа се, че футболът е страхотен спорт“, каза тя. Изпълнителката отбеляза още, че тя и Келси полагат усилия да се появяват взаимно на своите служебни събития. „Аз ходя на мачовете му, не защото искам връзката ни да е публична, а защото искам да го видя да прави това, което обича. Да му покажа, че съм там, за да го подкрепям и другите хора не ме интересуват“, каза тя.

„Ние с него просто се гордеем един с друг“, добави още Суифт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiefs.Talk (@chiefs.talk)

Миналия месец източник, близък до звездата, каза ексклузивно пред списание People, че приятелите на Травис вярват, че техният романс с Тейлър е „истински“ и че ще доведе до сериозно обвързване.

Близките на футболиста все още били малко шокирани от факта, че той излиза с мегазвезда, но вече са разбрали колко земна е Тейлър и колко нормално се държи, без да си придава важности.

„И двамата са много трудолюбиви и той признава, че нейното изкуство си е нейно, а той си има своя спорт“, добавя източникът. „Травис се опитва да не позволява шума около връзката им да влияе негативно на работата и отношенията им.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари