IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни: Амал не може да готви. Готвя аз, или всички ще умрем

13 декември 2023 15 00

Актьорът за първи път коментира липсата на кулинарни умения у съпругата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джордж Клуни се пошегува с липсата на кулинарни умения у своята съпруга Амал. Очевидно г-жа Клуни има много прекрасни качества, но готвенето не е сред тях. Холивудският актьор сподели, че уменията на Амал в кухнята са достатъчно лоши, за да убие цялото им семейство.

Съпругата ми, която е брилянтен адвокат – тя е един от най-големите адвокати в света – тя поема ISIS и всички тези неща, но по-добре аз да готвя, или всички ще умрем“, каза той пред телевизия Extra в понеделник вечерта на премиерата в Лос Анджелис на новия с и филм The Boys in the Boat, на който е режисьор и продуцент.

На въпроса какво ще сложат на трапезата си той и Амал за предстоящите празници, Джордж разкри, че ще приготви „малка коледна пуйка тази година“, подобна на тази, която е направил за Деня на благодарността.

Двойката, която сключи брак през септември 2014 г., има две деца – 6-годишните близнаци Ела и Александър. Съпрузите минаха ръка за ръка по червения килим на въпросното събитие, на което красивата брюнетка от ливански произход блесна в жълта рокля. 

45-годишната Амал се появи в персонализирана рокля на Versace с презрамки в яркожълто, докато актьорът носеше класически черен костюм с тъмносиня риза отдолу.

„Амал поема чистенето у дома“, каза все пак 62-годишният Джордж относно домакинските способности на жена си. Актьорът разкри още, че 6-годишните близнаци на двойката „нямат никаква представа“, че той е известен. 

На въпроса дали децата му разбират кой е баща им, Джордж каза: „Нямат никаква представа“. „Онзи ден едно от децата в училище казало на сина ми, че съм известен и после той ме попита: „Татко, какво е известен?“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари