IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън с шокиращо признание – не сменяла памперса на сина си в продължение на месец

14 декември 2023 18 00

Риалити звездата заяви, че я е било страх

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Парис Хилтън може да има вече две деца, но все още се опитва да свикне с ролята си на майка.

По време на третия епизод на втория сезон от предаването ѝ Paris in Love богатата наследница призна, че все още не е сменяла памперса на първородния си син Финикс. „Трябва ли да се науча как да сменям памперси?“, пита тя сестра си Ники Хилтън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

След това Парис казва, че никога не си е представяла да сменя памперси на рождения си ден, но ще го направи в името на Финикс. „Добре, страх ме е“, казва тя, докато поставя бебето си на специалната масичка. „Никога ли не си го правила?“, пита я Ники, на което Парис отговаря с „Не“. 

Звездата след това получава нагледен пример от 40-годишната си сестра и от бавачката относно това как да различава предната и задната страна на памперса, както и как да се увери, че той е поставен правилно и е достатъчно стегнат. 

Отбелязвайки, че Парис никога не е говорила за това, че иска дете, Ники допълва, че е време сестра ѝ да се научи на другата страна от майчинството, където нещата не са чак толкова розови и красиви. „Когато си майка, трябва да поизцапаш малко ръцете си“, казва Ники.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Парис Хилтън стана майка на два пъти тази година – веднъж в началото и веднъж в края. Първо се роди синът ѝ Финикс, а след това се появи и дъщеря ѝ Лондон. И двете деца са родени чрез помощта на сурогатна майка, тъй като Хилтън признава, че я е било страх от раждането. 

По време на премиерата на втория сезон от предаването си Парис сподели повече относно решението да използва услугите на сурогатна майка на два пъти. Казва, че не ѝ е било никак лесно да предприеме тази стъпка и би се радвала да усеща как расте живот вътре в нея, но животът ѝ е много публичен и не е искала да излага нероденото си дете на такава показност. 

@parishilton

Morning with my angels.?????? Phoenix is the best big brother!? So gentle & sweet with his baby sis.?

♬ original sound - ParisHilton

Съпругът ѝ Картър Реум я подкрепи и заяви, че притесненията на Парис са напълно валидни заради звездния ѝ статут и постоянното преследване от страна на папараци и фенове. „Искаме нашето семейство да бъде нормално, а не децата ни постоянно да бъдат преследвани заради известната си майка“, казва той. 

Реум допълва, че приоритетът им винаги ще бъде защитата на Лондон и Финикс, като ще направят всичко възможно, за да ги предпазят от обществения интерес. 

Ядосаната Парис Хилтън: Бебето ми е напълно здраво!

Моят скъп ангел: Парис Хилтън сподели нова снимка на сина си Финикс

6 месеца мама – Парис Хилтън показа порасналия си син

Малко след като епизодът с признанието на Парис за смяната на памперси се излъчи, тя бе залята от критики заради немарливостта и разглезеността си. Някои фенове посочиха, че риалити звездата не е трябвало да става майка, ако не е била готова да изпълнява всяка една длъжност, която идва с тази чест. 

Това накара Хилтън да излезе с официално съобщение, в което казва, че се е шегувала. Тя допълни, че е сменила памперса на Финикс съвсем сама още първата вечер, в която двамата се прибрали от болницата. 

„Ако говорим сериозно, когато става въпрос за майчинството, съм напълно ангажирана и обожавам всеки един момент. Интересно е как един шеговит коментар може да бъде взет насериозно. Въпреки че този сезон съм най-откровена с феновете, понякога пускам шеги, за да покажа и друга своя страна“, пише Хилтън в социалните мрежи. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари