IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовницата на култовия френски актьор Ален Делон е във война с децата му

15 декември 2023 17 40

Наследниците на кино иконата я изгониха от дома му

Ален с дъщеря си Анушка: Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Любовницата на френската киноикона Ален Делон е влязла в ожесточена война с децата му заради твърдения за „злоупотреба“, след като те я изгониха от къщата му.

В момента Хироми Ролин, която се  грижеше  за болния 88-годишен Делон отвръща на удара, след като беше изритана от дома му от неговите деца – без нищо, освен дрехите на гърба си и 60 евро в брой. Хироми твърди, че тя и Ален са имали 17-годишна връзка и че  дори са обсъждали да се оженят.

През юли Ролин беше изгонена от замъка на Ален, който се намира южно от Париж, от дъщеря му Анушка и от двамата му пораснали синове – Антъни и Ален-Фабиен. И тримата законни наследници на актьора подадоха иск срещу г-жа Ролин, като казаха, че тя е използвала възрастта и недъга на баща им като се е държала жестоко към него и към домашните му любимци, а освен това е откраднала и пари.

Сега тя подава насрещна жалба и спорът вероятно ще стигне до съда следващата година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Entrevue (@entrevuefr)

60-годишната г-жа Ролин казва пред вестник Daily Mail следното: „Това е уговорка, за да ме измъкнат от живота на баща им. Това беше единствената им цел. Тъй като ние с Ален се обичаме, единственото решение за тях беше да измислят неща, за да ме обвинят. Това е експлоатация на правосъдието.“

Г-жа Ролин е особено ядосана, че е описана от семейството като гледачка на Делон. „Това е чиста измислица“, възмущава се тя, добавяйки: „Държахме се като нормална двойка... целувахме се, децата го видяха, знаеха много добре, че до инсулта на Ален сме споделяли едно легло“.

„Устройва ги да ме наричат другар, за да оправдаят оплакването и така да заличат 17 години съвместен живот с баща им. Децата на Делон знаят много добре, че това не е така и че този израз е обиден и клеветнически“, казва още Хироми. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 柳 風太 (@bel_mnd89)

Г-жа Ролин добавя, че връзката ѝ с Делон всъщност е започнала преди 33 години. Те се запознават през декември 1989 г., когато тя е втори асистент-режисьор на неговия филм Dancing Machine. „Веднага усетих искра между нас“, спомня си тя.

Г-жа Ролин се премества да живее в имението на Делон в град Douchy (департамент Лоаре, Франция) през 2006 г., след раздялата на Делон с холандската му половинка – модела Розали ван Бримен (майка на Анушка и Ален-Фабиен. Майката на Антъни пък беше покойната актриса Натали Делон.

Ален е отглеждал три котки и белгийска овчарка на име Лубо, за които неговите деца обвиняват Хироми, че ги е малтретирала. Г-жа Ролин казва по темата: „С Ален водехме спокоен живот заедно, заобиколени от нашето куче и котки, които и двамата обичахме.“

Г-жа Ролин продължава: „След неговия инсулт бяхме заедно всеки ден. Това ни обедини още повече. Грижех се сама за него. Никога не съм получавала помощ от децата му, нито най-малко признание от тях. Ален често ми казваше: „Ако съм жив, то е благодарение на теб“. Напоследък Ален започна да мисли как да ме защити за в бъдеще. Беше споменат брак“.

Попитана за предполагаемата атака срещу кучето Лубо, г-жа Ролин каза: „Отвратена съм. Това е чиста измислица, за да ме държат далеч от живота на баща им.“

Г-жа Ролин казва, че вярва, че Делон е бил манипулиран от децата си. „Дори не знам дали той знае какво са направили те с мен“, казва тя. „Не знам какво са му казали като причина за отсъствието ми.“

Тя твърди, че когато е била изведена от къщата, е била само с дрехите на гърба си и е имала 60 евро в брой. Тя също така твърди, че е била нападната от бодигард, нает от семейството. „Относно подадените жалби срещу мен съм спокойна, защото всички обвинения са неверни. Нямам за какво да се укорявам“, казва тя.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари