IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Ален Делон роди първото си дете

22 февруари 2020 13 30

Анушка Делон се радва на момченце

Снимка: БГНЕС

Легендата на френското кино Ален Делон отново стана дядо.

Дъщеря му Анушка Делон роди първото си дете навръх Свети Валентин. Бебето е момченце, а бащата е дългогодишният ѝ приятел Жулиен Дерейн. Двамата са заедно от девет години и обявиха, че ще стават родители по време на Седмицата на модата в Париж през септември.

Ален Делон

Снимка: БГНЕС

Анушка Делон дебютира в киното само на 13 години във френския филм „Лъвът“, който излиза през 2003 година. Тя влиза в ролята на Патрисия – момиче, което живее в Африка заедно със семейството си. Ролята на бащата – Джон Булит, пък се изпълнява от самия Ален Делон.

8 години по-късно тя отново играе с баща си, но този път на сцената на музикалния театър „Théâtre des Bouffes-Parisiens“ в Париж. Момичето ревностно пази личния си живот и рядко говори за 9-годишната си връзка с Жулиен Дерейн.

Миналата година обаче тя проговори за желанието ѝ да създаде семейство с приятеля си и двамата са твърдо решени да имат деца. Анушка претърпява спонтанен аборт през 2018 година, но това не я отказва от мечтата ѝ за пълна къща. 

„Един ден ще имам дете. Най-важното за мен е семейството, което ще създам“, казва тя пред „Пари мач“.

Анушка е дете на Ален Делон от втория му брак с манекенката Розали ван Бреемен. Интересното при момичето, родено през 1990 година е, че очите му са с различен цвят – едното е синьо, а другото – кафяво. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари