IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит на 60 – в компанията на Инес де Рамон и приятели

19 декември 2023 12 30

Актьорът отбеляза празника в скромен кръг

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Вярвате или не, Брад Пит е на 60!

Актьорът, който сякаш остарява на обратно, точно като във филма си „Странният случай на Бенджамин Бътън“, официално прекрачи прага на шестото десетилетие от живота си. В понеделник, 18 декември, Пит духна 60 свещички върху тортата, празнувайки в тесен кръг от хора. Той организира парти само за най-близките си, разграничавайки се от шумните събития, които сме виждали от други холивудски звезди през последните години. 

В момента Брад се наслаждава на малко почивка покрай празниците, след което ще се завърне на снимачната площадка на новия си филм за Формула 1. До този момент проектът остава мистерия за феновете, като все още дори името не е известно. Ясно е, че ще показва истински кадри от състезания на британската писта „Силвърстоун“, като измисленият състезателен отбор на Пит дори получи свой гараж. 

Също така ще можем да видим и актьора заедно с друг холивудски ас, а именно Джордж Клуни. Двамата участват заедно във филма Wolfs по Apple TV+, който е режисиран от Джон Уатс. Очаква се Sony Pictures да пусне проекта по кината през следващата година. 

Но преди да се радва на професионалните си успехи, Пит се наслади на рождения си ден с приятелката си Инес де Рамон и няколко приятели. Целта на актьора е била да остане незабелязан колкото се може повече, за да може да обърне внимание на гостите си и да прекара една спокойна и приятна вечер с тях. 

Според източник, Пит се чувства чудесно от факта, че е на 60 години. „В момента се намира в любяща връзка, а отношенията с повечето му деца са чудесни, така че се намира в чудесен период от живота си“, казва близък до звездата. 

Връзката на Пит с Инес де Рамон е първата му сериозна след развода с Анджелина Джоли. Двамата заедно имат шест деца – синовете Мадокс, Пакс и Нокс, както и дъщерите Захара, Шайло и Вивиан. 

Брад Пит официално забрави Анджелина Джоли, представя Инес де Рамон като свое гадже

Брад Пит и Инес де Рамон са неразделни и по-влюбени от всякога

Как върви връзката между Брад Пит и Инес де Рамон?

Смята се, че децата не са били поканени на партито, като баща им все още не бърза да ги запознава с новата си приятелка. Източници споделят, че актьорът изчаква правилния момент, докато се убеди, че Инес наистина е жената за него. По този начин той не иска да подвежда децата си и да ги запознава с човек, който може скоро да напусне живота им.

„Не че не обича Инес. Просто иска да се увери, че връзката стои върху стабилна основа, преди да направи тази важна крачка“, казва близък до Пит. 

Брад обаче не е единственият, който празнува тази седмица. Днес, 19 декември, Инес де Рамон става на 31 години. Според слухове, Брад е смятал да предложи брак на приятелката си, но тези твърдения бързо бяха опровергани. Близки до актьора казват, че той наистина е щастлив с Инес, но не мисли да минава отново под венчилото. 

Пит и Де Рамон бяха видени за първи път заедно през ноември 2022 година, когато бяха снимани зад кулисите на концерт на Боно в Лос Анджелис. По това време източник сподели, че връзката им е започнала преди няколко месеца. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари