IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Румър Уилис кръстила дъщеря си в чест на Брус Уилис

20 декември 2023 14 40

Как името на момиченцето е свързано с дядо му

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Румър Уилис не се притеснява да отговаря на всякакви въпроси, свързани с майчинството. 

Започвайки дискусия с въпроси и отговори със своите последователи в Instagram, дъщерята на Брус Уилис разкри специалното значение на името на първородната си дъщеря – Лоуета. 

Попитана как е избрала името, Румър отговори „Името ѝ е смесица от неща, които обичам. Винаги съм харесвала името Лу, така че го обмислях независимо от пола на бебето. След това обаче разбрах, че е момиче и така ни дойде вдъхновението за Лоуета. Искахме да ѝ дадем възможност да избира краткото си име, а любимите изпълнители на мен и на татко са Луис Армстронг, Ета Джеймс и Айсли Брадърс“.

Наскоро Уилис бе на червения килим за премиерата на мюзикъла „Наистина любов“ в Бевърли Хилс. Тогава тя разказа за приликата между дъщеря ѝ и баща ѝ. 

„Винаги когато се опитва да бъде сериозна или сърдита, виждам онова ядосано изражение на Брус Уилис“, казва дъщерята на актьора. Обяснява, че баща ѝ, особено в сериала Moonlighting, има една гримаса, която показва дяволитостта в погледа му, което се вижда и в очите на Лоуета. 

Относно предстоящите коледни празници, Румър сподели, че най-вероятно ще се спази семейната традиция и всички ще се съберат на едно място за раздаване на подаръци и вкусни празнични гозби. Тази година обаче върху камината ще бъде закачен още един чорап, този на Лоуета. „Нямам търпение да го видя до нашите чорапчета. Вълнуващо е. Коледа винаги е бил голям празник за нас“, обяснява актрисата. 

В интервю пред списание People тя говори за предаването на магията, която семейството ѝ е създало покрай Коледа. Казва, че е наследила няколко много важни черти от майка си и баща си, на които би искала да научи и детето си. 

Неземно щастие – Брус Уилис прегърна първородната си внучка

Блага вест – Брус Уилис и Деми Мур вече са баба и дядо

Румър споделя, че майчинството е нещо, за което е мечтала цял живот. Въпреки че е мислила за този момент дълго време, признава, че не е била подготвена за цялото щастие и вълнение, които идват с раждането на едно дете. Казва, че дъщеря ѝ е много повече от това, което е очаквала и няма търпение да види какво ще ѝ донесе бъдещето. 

Освен че може да разчита на помощта на майка си – Деми Мур, и сестрите си, Румър казва, че има доста добри приятели, които също я съветват относно грижите за малката Лоу. По думите ѝ, създаването на общност от хора, готови във всеки един момент да ти се притекат на помощ, е нещо, което не може да се опише с думи, а просто трябва да се изживее. 

„Децата са тези прекрасни и магически малки същества и да бъдеш около тях, докато те откриват света, е нещо невероятно“, казва тя. 

Лоуета има истински грижовен отбор вкъщи. Тя е заобиколена от още шест жени, включително баба ѝ, доведената ѝ баба – Ема Хеминг Уилис, и четирите ѝ лели – Талула, Скаут, Мейбъл и Евелин. „Всички те я обичат страшно много. „Много е хубаво да гледам как се грижат за нея. Обсебени са“, казва Румър. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари