IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс и гаджето му Тейлър Ръсел плуват в ледени води в Лондон

2 януари 2024 09 00

Любовта на двамата явно няма нужда от загряване

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хари Стайлс се появи по бански и зимна шапка за поредното си ледено плуване в Лондон. Този път обаче поп изпълнителят беше в компанията на приятелката си Тейлър Ръсел. Британският певец и канадската актриса не се уплашиха от минусовите температури на Острова и поплуваха в леденостудената вода на езерото в парк Хампстед Хийт.

29-годишният бивш член на групата One Direction показа релефната си физика, а 29-годишната Тейлър пък показа перфектни извивки. На снимка, споделена в социалните медии от фен, се вижда, че Стайлс е без блуза и парадира с татуирания си торс само по малки черни боксерки.

Той е добавил черни ръкавици, дълги чорапи и черно-бяла шапка, която пази от студа наскоро обръснатата му глава. Ръсел, от своя страна, е избрала да облече за леденото плуване черен гащеризон и подходяща шапка. Актрисата също носи чифт дълги черни чорапи.

Изпълнителят на Late Night Talking започна романса си с Ръсел през лятото, като двамата бяха свързани за първи път, когато тя посети концерта на Стайлс от турнето му Love On Tour във Виена, Австрия, през юли.

Двамата привидно потвърдиха, че са нещо повече от приятели на откриването на нейната пиеса „Ефектът“ в Лондонския национален театър следващия месец. Тогава се появиха снимки на звездната двойка, на която се виждаше, че те се държат за ръце.

Изпълнителят на Watermelon Sugar и звездата от Escape Room започнаха да се срещат месеци след неговата раздяла с актрисата и режисьор Оливия Уайлд. 

Носителят на „Грами“ и актрисата засега се опитват да държат връзката си далеч от очите на хората и като цяло избягват да бъдат снимани заедно. През лятото Ръсел проговори за любовта, докато красеше корицата на списание Face.

„Ще бъдеш наранен – това е цената. Данъкът върху истинската любов е фактът, че все някога ще изпиташ скръб, нещо ще бъде загубено в даден момент и това е OK. Заслужава си“, откровено каза тя пред изданието през август.

Тейлър Ръсел;

Тейлър Ръсел; Снимка: Getty Images

Никога няма да изразя доброволно всичките си чувства“, продължи тя в интервюто си. „Аз съм човек, който, досадно, сложно се нуждае да бъде разпитван за това. Трябва да ми се вадят думите с ченгел, за да говоря за емоциите си.“

Два месеца по-късно източник каза пред Us Weekly, че нещата между двойката са „много сериозни“. „Хари е влюбен до уши в Тейлър и обича да прекарва колкото може повече време с нея“, каза източник пред списанието през октомври за връзката между двамата.

Преди да срещне Хари, имаше слухове, че Тейлър е изкарала романс с колегата си от филма Bones and All – Тимъти Шаламе, но връзката им така и не беше потвърдена.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари