IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златното момиче Мадлен Радуканова стана майка

4 януари 2024 10 40

Шампионката ни сподели щастливата новина в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Нова година - нов член в семейството! 

Така започна 2024-а за златната ни медалистка от Токио 2020 Мадлен Радуканова. Гиманстичката се похвали в социалните мрежи, че е станала майка за първи път, раждайки момиченце. Щастливата новина бе споделена чрез снимки във Facebook, на които Радуканова позира заедно със своя приятел Божидар Темелков, който също е шампион, но по джудо. 

Детето на шампионите носи красивото име Карина, а младите родители бяха заляти с позитивни коментари от фенове в социалните мрежи. Сред тях се включи и коментар от президента на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева, която написа "Честита радост, Мади! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!"

23-годишната Мадлен и 25-годишният Божидар са заедно от почти две години, като преди месеци споделиха в интервю, че винаги са мечтали да бъдат млади родители. Златното момиче каза, че бременността се случила доста бързо, но това не притеснява нея или приятелят й. "Щастливи сме и нямаме търпение", допълни тя. 

Като шампиони в своите сфери, младите родители спдоелиха, че Карина определено ще бъде свързана със спорта, но само от нея зависи дали ще бъде любителка, или активна състезателка. Също така тя сама ще реши в какъв спорт да се включи, ако има такова желание. 

Любовната история между Мадлен и Божидар започва постепенно. Двамата признават, че първо са били приятели, като все по-често прекарвали време заедно и така пламнала искрата помежду им. Въпреки че вече се радват на първата си рожба, шампионите ни не мислят за сватба засега. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари