IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След тригодишна пауза – Ариана Гранде се завръща към музиката

8 януари 2024 09 00

Първият ѝ сингъл ще дебютира на 12 януари

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Добра новина за феновете на Ариана Гранде още в началото на годината!

30-годишната певица обяви в социалните мрежи, че се завръща към музиката след тригодишна пауза със сингъла Yes, And?, който ще дебютира на 12 януари. Тя сподели новината в Instagram преди няколко дни, когато публикува своя снимка в много близък кадър, на която се вижда само едното ѝ око и яркочервените ѝ устни. 

„yes and?♡ 1.12“, пише в описанието под размазаната снимка, която най-вероятно ще послужи като корица на песента. 

Певицата също така сподели линк за предварително закупуване на сингъла, както и новини за физическо CD на страницата си Sweetener. Последният студиен албум на Гранде беше пуснат през 2020 година и носи името Positions. Делукс версията бе достъпна за закупуване година по-късно. След това Ариана се отдаде на актьорската си кариера, като през последните години снима филма Wicked, където си партнира със Синтия Ериво. 

До 12 януари Гранде все още няма да има своя музика от три години насам, но е участвала в няколко колаборации, включително в саундтрака на филма Don't Look Up, ремикс на песента Save Your Tears с The Weeknd и ремикса на Die For You на Starboy. Тя също така е включена в коледните хитове It's Was a... (Masked Christmas) с Джими Фалън и Megan Thee Stallion, както и Santa, Can't You Hear Me с Кели Кларксън от 2021 година. 

През август певицата отпразнува 10 години от дебютния си албум Yours Truly, пускайки нова негова версия, в която са включени няколко записа на живо. 

През последните години Гранде се фокусира върху другите си начинания, включително актьорската си кариера и развитието на козметичния бранд REM Beauty. 

Миналия декември тя изрази благодарността си за 2023 година, която нарече „една от най-трансформиращите, най-предизвикателните, но най-щастливата и най-специалната година от моя живот досега“

„Никога не съм се чувствала по-зависима от и приемаща това, на което животът крещеше да ме научи. Никога не съм се чувствала по-пълноценна или присъстваща в работата си, способна да ценя всеки момент. Дадох всичко, което можех да дам от сърцето и себе си на проектите, от които имах късмета да бъда част и научих толкова много от всяка брилянтна, красива душа, с която имах привилегията да създавам изкуство и пресека пътя си“, написа Гранде. 

Ариана Гранде призна: Използвала съм стотици филъри за устни, както и ботокс

Безсрамна: Ариана Гранде открадна свой колега от съпругата му

След раздяла – Ариана Гранде в обятията на друг

Певицата също така информира феновете за процеса зад седмия ѝ студиен албум миналия месец, споделяйки колекция в Instagram, която включваше видео, на което тя си почива на дивана в студиото. В клипа Ариана е свита, когато неин сътрудник я пита за настройката ѝ по време на последния ден от записите. 

По това време тя отговаря, че е много изморена, но в същото време много благодарна. Певицата отбеляза новия си мениджър Брандън Крийд, при когото тя отива след развалените отношения със Скутър Браун. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари