IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде призна: Използвала съм стотици филъри за устни, както и ботокс

14 септември 2023 08 30

Изпълнителката заяви, че използвала грима като маска

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Темата за красотата и използването на различни козметични процедури за подобряване на визията е изключително популярна в днешно време. В свят, където има определени нормативи за красота и размери, в които дамите трябва да се впишат, е трудно да не се поддадеш на обществения натиск и да легнеш под ножа.

Голяма част от известните личности рядко признават за козметичните си операции, като на Кайли Дженър ѝ бяха необходими няколко години, за да потвърди слуховете, че си е сложила силикон в гърдите. Други пък продължават да отричат за намесите на хирурзи, въпреки видимите доказателства за това. Трети признават за подобренията си, но също така споделят, че съжаляват за тях или пък че са ги премахнали след известно време, защото не се харесвали.

Ариана Гранде попада някъде по средата. Изпълнителката реши да бъде крайно откровена със своите фенове във видеото Beauty Secrets на Vogue, което беше публикувано на 12 септември. В него звездата споделя за опита си с ботокс и филърите за устни, както и защо е решила повече да не ги използва.

Гранде, която съвсем скоро ще видим в ролята на Глинда, добрата вещица, във филма Wicked, не успя да сдържи емоциите си, докато говореше за миналото и срещите си с козметичните подобрения. Тя заяви във видеото, че вече не се чувства длъжна да използва инжекции за подобряване на визията си, като намекна, че преди е приемала грима като маска за прикритие.

Започвайки своята рутина за разкрасяване, Гранде обеща, че ще бъде напълно откровена пред камерата. След като постави цвят върху устните си, тя призна, че е използвала сериозно количество филъри през годините, както и ботокс. Спряла е през 2018 година, защото вече е започнала да усеща, че прекалява. По думите ѝ, постепенно осъзнавала, че крие истинската си същност и заблуждава околния свят.

Очите на изпълнителката се насълзиха, докато обясняваше, че не е очаквала да бъде толкова емоционална. По думите ѝ, в голяма част от живота ѝ, гримът е бил оръжие, с което да прикрива себе си и да се пази от външния свят.

„През годините използвах грима като маска или нещо, с което да се скрия. Повече коса, по-плътна и по-плътна очна линия. Това може да бъде красиво понякога и все още го обичам“, казва Гранде, признавайки че също така е използвала обемни прически в опит да прикрие себе си.

Визията на Ариана се променяла през годините, защото, по думите ѝ, започнала да излиза пред публика на много крехка възраст и е била принудена да се справя с мненията на обществеността. „Да бъдеш изложен на толкова много мнения в ранна възраст, особено когато хората имат какво да кажат за външния ти вид, наистина е трудно да разбереш кое си струва да чуеш и кое – не. Когато си на 17 обаче не знаеш какво всъщност имаш все още да учиш“, казва Ариана във видеото.

Тъй като през годините започва да придобива повече увереност и самочувствие, изпълнителката променя и отношението си към грима и козметиката. Казва, че гримирането вече не е начин за прикриване, а за себеизразяване и подчертаване на естествените ѝ черти. Смята, че всеки един човек трябва да третира красотата като нещо, което го кара да се чувства добре, а не като нещо, което е определено от дадена тенденция.

Ариана Гранде на 30 – изпрати специално съобщение до по-малкото си Аз

Здравословно хранене или диета – какво включва режимът на Ариана Гранде?

Дебютът е близо – първи снимки на Ариана Гранде в ролята на добрата магьосница

Въпреки че Гранде изключва инвазивни козметични промени от бъдещето си, тя не съди хората, които използват ботокс и филъри.

„Всеки може да прави това, което го кара да се чувства красив. За себе си знам, че искам да видя бръчките от усмивките и сълзите. Надявам се, че бръчките от усмивки ще стават все по-дълбоки и по-дълбоки. Вече се смея повече и мисля, че остаряването може да бъде нещо много красиво“, казва звездата.

Носителката на „Грами“ изрази и желанието си хората да бъдат по-отворени на подобни теми в бъдеще. „Бих ли си направила лифтинг на лицето след 10 години? Може би! Но това са само мисли, които смятам, че трябва да се чувстваме достатъчно комфортни, за да ги изразим. Ако седим тук и си говорим за тайни за красотата, нека да си кажем всичко“, категорична е Гранде.

Тя сподели снимки от видеото в профила си в Instagram, признавайки, че това е било едно от най-нервните ѝ преживявания в последно време и не е много доволна от грима си, но пък си е прекарала чудесно. Ариана благодари на списание Vogue за възможността да се изяви пред толкова голяма публика.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари