IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Здравословно хранене или диета – какво включва режимът на Ариана Гранде?

30 април 2023 10 30

Наскоро я обвиниха, че е твърде слаба и изпита

Getty

Getty

Ариана Гранде бе затрупана с критики за външния си вид. След няколко публикации, на които изглежда твърде слаба, мнозина си помислиха, че тя е на строга диета или има здравословни проблеми. Това накара певицата да даде обяснения и да обяви, че е разочарована от отношението.

По думите на звездата, тя е прочела коментарите и смята, че светът трябва да бъде „по-нежен и да се чувства по-малко удобно да коментира телата на хората“.

„Има много различни видове красота, има много различни начини да изглеждаме здрави и красиви. Знам лично за себе си, че тялото, с което сравнявате сегашното ми тяло, беше най-нездравословната ми версия“, обяснява тя, посочвайки, че има по-тактичен начин, по който може да ѝ кажат, че нейната визия не им харесва.

Въпреки натоварения си график на сцената и в киното заради филма Wicked, Ариана Гранде винаги се е грижела за фигурата си. И досега не сме я виждали да качва излишни килограми. Това се дължи най-вече на режима, който тя спазва.

Какви здравословни навици спазва Ариана Гранде?

Изпълнителката със сигурност контролира какво има в нейната чиния. Но по-изпитият вид на лицето ѝ може да се дължи и на стрес. Що се отнася до това, че тя винаги е била размер S или XS, явно е заради това, че е веганка от 2013-а. Затова разчита само на растителни храни, за да си набавя енергия.

1. Тя набляга на смутита

Харли Пастърнак, който е инструктор на ариана, казва на Popsugar, че поп звездата обожава смутита за закуска. В редките случаи, в които се налага да отслабва, тя обича да пие повече от въпросните напитки, пълни с витамини и минерали.

Спанак, круша, зелено грозде, авокадо, лайм и кисело мляко, са най-харесваната комбинация, която треньорът препоръчва на своята известна клиентка, за да поддържа форма.

2. Режим без захар

Когато човек отслабне, това си личи първо по неговото лице. Особено щом е изключил захарта, както прави често Гранде. За сметка на нея тя похапва с удоволствие горски плодове, които са богати на естествена сладост.

Любимите закуски на певицата с плодовете, които тя показва в Instagram. Те понижават кръвното налягане, холестерола и риска от сърдечни заболявания. Все пак, понякога и на нея ѝ се ще да вкуси нещо сладко. Когато това се случва, съдията в музикалния формат The Voice предпочита да яде сладък картоф с канела.

Ариана Гранде с нова визия заради реклама

Фитнес вдъхновение: Режимът на Кейли Куоко

Звездни диети: Какво включва режимът на Жизел Бюндхен?

3. Японски храни за качествено храносмилане

Не, не става дума за китайско, което е изключително мазно и калорично. Инструкторът на Гранде разкрива още, че тя включва в менюто си дайкон, лотос, както и адзуки.

„Ариана Гранде е веган и обича тези японски храни, почти като макробиотична диета“, казва Пастърнак пред GLAMOUR. Той добавя, че въпросната диета включва пълнозърнести храни, зеленчуци и бобови растения. Първите съставляват от 25 до 35 процента от хранителния прием. А така наречените противовъзпалителни храни като дайкон подпомагат загубата на тегло и насърчават цялостното здраве.

4. Ариана предпочита да има балансирано меню

Не си мислете, че певицата е постоянно на диета. Тя се храни предимно здравословно, като има дни, в които си позволява някои лакомства. Така например една от нейните любими салати е тази със зеле, авокадо, кашу и терияки.

5. Режим на хранене и сън

Тайната на Гранде за поддържане на тегло е това, че се храни в определени часове и заспива по едно и също време. Късно вечер тя рядко ще яде нещо. А по преценка на нейния инструктор, се ограничава и от кофеина след определен час от деня. Даже по-често пие соево лате, което не съдържа кофеин.

Пастърнак предупреждава, че пиенето на кафе следобед или по-късно може да повлияе на качеството на съня.

За още съвети за здравословно хранене и красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари