IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дебютът е близо – първи снимки на Ариана Гранде в ролята на добрата магьосница

25 април 2023 11 00

Изпълнителката влиза в ролята на Глинда във филма Wicked

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Феновете на Ариана Гранде очакват нова музика, но вместо това получават филм с участието на любимката си, което също не е никак лошо.

Преди няколко дни 29-годишната звезда беше забелязана на снимачната площадка на филма Wicked, който е адаптация на едноименния мюзикъл от Бродуей. Кадрите, които се появяват за първи път, са от Великобритания, но точната локация на снимачната площадка все още остава в тайна. Това ще бъде дебют за Гранде на големия екран, като тя също така се занимава и със саундтрака на филма.

Изпълнителката и вече актриса носи ярко розова рокля с подходящ скиптър в ръка и тиара на главата, стоейки върху нещо, което изглежда като гигантска златисто-розова карета или трон. Според очевидци, говорили пред Daily Mail, Гранде снима песента No One Mourns the Wicked в село близо до Източен Бъкингамшир в Обединеното кралство. Локацията се намира някъде северозападно от Лондон.

Допълнителни снимки от процеса бяха публикувани и в социалните мрежи, като показват цяло малко селце, построено за снимките на Wicked в средата на голямо поле. На кадрите се вижда още емблематичният за бродуейското шоу път от жълти павета, криволичещ през снимачната площадка и редица статисти, налични за предстоящите сцени.

Папарашките снимки на Ариана на снимачната площадка идват, след като режисьорът Джон Чу сподели два официални кадъра от предстоящия филм, който ще бъде разделен на две части. „Не сте чули цялата история. Какво се случва, когато се отклоните от жълтия павиран път?“, написа той под две снимки, които показват първи поглед към героините на Ариана Гранде и Синтия Ериво.

На първата снимка виждаме Ериво като Елфаба със зелена кожа, качена на метла, носейки черно наметало и островърха шапка. Второто изображение показва Гранде в розовия костюм, изкачваща се по дълга стълба. „Беше чудесно да правя магия с теб“, написа Ериво в коментарите, добавяйки няколко емотикони със зелени сърца.

Филмовата адаптация, поета от Universal, на наградения с „Тони“ мюзикъл на Бродуей, който е базиран на романа Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West от Грегъри Магуайър, беше официално обявена още през 2016 година. Ериво и Гранде бяха избрани за главните роли през ноември 2021 година, а този март Джеф Голдблум потвърди пред Джими Кимъл, че се присъединява към филма като Магьосника.

Шаферка за пример: Ариана Гранде с интересен сватбен тоалет

Ариана Гранде повтори тоалет на Дженифър Гарнър

Ариана Гранде споделя вдъхновението зад козметичната си марка

Заедно с Гранде, Ериво и Голдблум, 43-годишният Чу отбеляза още няколко членове на актьорския състав и екипа на филма, включително носителката на „Оскар“ Мишел Йео, която ще изиграе ролята на мадам Морибъл. На екран ще видим още Джонатан Бейли като Фийеро, Итън Слейтър като Бок, Мариса Боде като Несароуз, Боуен Янг като Пфани, Бронуин Джеймс като ШенШен, Кеала Сетъл като мис Кодъл, Арън Теох като Аварик и Колин Майкъл Кармайкъл като професор Никиди.

Първата част на Wicked се очаква да излезе по кината на 27 ноември 2024 година, а втората се готви да бъде на екран за Коледа през 2025 година.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари