IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде с нова визия заради реклама

22 ноември 2022 09 00

Певицата пуска новия си парфюм скоро

БГНЕС

БГНЕС

В началото на ноември Ариана Гранде изненада всички, появявайки се с нова прическа. Тогава тя сподели, че е избрала меденоруси тонове за своята дълга грива. А наскоро стана ясно и защо е взела това решение – заради реклама.

Според вас, заради коя известна марка певицата би се превърнала от брюнетка в блондинка? Ако се чудите колко е получила за трансформацията, ще ви кажем, че звездата я е предприела заради парфюм. И то не какъв да е, а от нейната козметична линия.

„Представяме ви първото ни парфюмно дуо: Mod Vanilla и Mod Blush “, написа Гранде.

Със своята снимка с руса коса, вързана на две опашки, хитовата изпълнителка открехва завесата към най-новите си продукти с уникални аромати.

Без лоши чувства: Ариана Гранде изпрати подарък на Ким Кардашян

Ариана Гранде повтори тоалет на Дженифър Гарнър

Ариана Гранде се сбогува с дългата си опашка

Певицата като Барби в рекламата

Ариана сподели и видео, в което я виждаме с две визии с ретро акцент от 60-те години. Едната е в бяло, докато другата – в тъмнорозово, като мнозина коментират, че прилича на нежна кукла Барби, носеща бандана.

Видеото и фотосесията по случай пускането на двата парфюма идва близо две седмици след като Гранде показа трансформацията си на Глинда – нейният образ във филма Wicked.

Преди да видим новия проектна звездата, можем да се насладим на нейните парфюми, които ще бъдат пуснати в продажба на 1 декември, точно за празничния сезон.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари