IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде пусна парфюми, вдъхновени от 60-те години

8 декември 2022 10 40

Изпълнителката зарадва феновете си точно преди празниците

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Напоследък Ариана Гранде се радва на голяма доза разкрасяване, като боядиса косата си в гъбенорус цвят за предстоящата си роля на Глинда във филмовата адаптация на Wicked и пусна своя колекция гримове под шапката на марката си r.e.m. И, разбира се, кой би могъл да забрави нейната линия парфюми с аромати като Cloud и God is a Woman, които постоянно се разпространяват в TikTok.

Сега изпълнителката добавя още един парфюм към репертоара си с пускането на първия си дуо аромат, Mod, който излезе на пазара на 1 декември.

Дуото се състои от два аромата – Mod Vanilla и Mod Blush, които предизвикват смелост с луксозните си аромати и модерен дизайн. „Колекцията Mod е вълнуваща еволюция за портфолиото от аромати на Ариана Гранде“, обяснява Норийн Додж – главен маркетинг директор на Luxe Brands, с която Гранде си партнира за парфюмите. По думите ѝ, двойните аромати са бъдещето на индустрията, а дизайнът, кампанията и изработката на продуктите на Гранде са „възхитително модерен обрат, на който феновете могат да се насладят“.

И така, защо два аромата? Гранде казва в изявление, че винаги е искала да направи нещо различно и вълнуващо за своите фенове, като пусне два аромата наведнъж. „Надявам се, че те ще ги харесат също толкова много, колкото аз, екипът ми и приятелите ми“, допълва изпълнителката. Тя е категорична, че няма търпение да чуе отзивите на потребителите, за да види дали те ще бъдат също толкова възхитени от колекцията, колкото самата тя.

От марката споделят, че вдъхновението зад тази колекция произтича от британската модна субкултура, която е била изпълнена със смели цветове и страхотен дизайн в Лондон в края на 60-те години. Ако имате нужда от препратка към този период, потърсете групи като „Бийтълс“ и икони като Twiggy. Според описанието, дизайнът на бутилката на Mod е модерен поглед към модния характер след средата на века.

„Това е нещо смело и разбиващо стереотипите, направено по скулптурен начин с форма, леки и фини извивки, създаващи заоблена модна форма, където няма две страни, които да изглеждат еднакво“, казват още от компанията.

Гранде разкрива, че с нейния екип са преминали през няколко кръга на тестване, за да получат правилните формули. Споделя, че Mod Vanilla и Mod Blush бързо се превърнали в два от любимите ѝ аромата на колекцията, като брои дните, когато феновете ще започнат да споделят своите мнения след използването на парфюмите.

Mod Vanilla се отличава с нотки на слива, мускус и фрезия за незабавно потапяне в света на плодови и флорални аромати с дълбочина. Тук също така може да усетите масло от ирис и бяла пралина, които внасят богата топлина в аромата. От своя страна, базовите нотки на ванилия, преработено какаово масло и папирус остават върху кожата през целия ден.

Без лоши чувства: Ариана Гранде изпрати подарък на Ким Кардашян

Ариана Гранде повтори тоалет на Дженифър Гарнър

Ариана Гранде споделя вдъхновението зад козметичната си марка

От друга страна, Mod Blush предлага безброй флорални нотки, превръщайки този аромат в декадентски носен букет. Тук ще усетите нотки на италиански бергамот, маракуя и малина, а сърцето от розови листенца, магнолия и круша компенсира сладките аромати с тяхната флорална дълбочина. За да се получи още по-неустоим аромат, базовите нотки на амброкс, дриймдъруд и мускус добавят дървесна нотка и основават този парфюм.

За още тенденции от света на красотата последвайте профила на Tialoto в Instagram и страницата във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари