IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде споделя вдъхновението зад козметичната си марка

11 ноември 2021 09 00

Продуктите ще бъдат на пазара на 12 ноември

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Върховна вокалистка, умела актриса, ентусиазиран ментор (тя е треньор в The Voice) и бизнесдама Ариана Гранде е потопила пръстите си във всеки аспект на света на развлеченията и то със забележителен успех. Сега певицата, наречена на галено Ари, има ново начинание, което стартира тази седмица – дългоочакваната ѝ марка за красота.

Откакто звездата обяви, че се впуска в козметичния бизнес с марката си r.e.m Beauty, феновете ѝ нямат търпение да се доберат до нейните продукти. В крайна сметка Гранде казва, че е прекарала безброй часове пред огледалото, така че ако има някой, който да ни преведе през козметичното пространство, то това е тя.

Преди няколко дни Ариана организира среща с журналисти, на които направи виртуална обиколка из нейната звездна r.e.m. chapter one: ultraviolet, пълна с разбивки на всеки един продукт и дори няколко сесии за взимане на проби. Тя споделя пред репортерите, че се чувства странно, когато пробва продуктите си на живо.

Докато линията за красота на Гранде е скорошна новина за нас, звездата започва работа по нея преди повече от две години, което означава, че най-вероятно е използвала част от продуктите за светски събития. Споделя, че тествала формулите по време на турнета и дори е носила грима, докато е снимала The Voice.

Колекцията ще стартира с над 10 продукта в набор от нюанси, фокусирани предимно върху очите и устните. Именно оттук идва и името на марката, което означава „Бързо движение на очите“ – състояние на съня, в което всички изпадаме, когато спим. „Колекцията се фокусира върху мечтите и нашите очи. Очите са нашите основни разказвачи и най-емоционални комуникатори. Понякога може да кажете повече с начина, по който гледате, отколкото с думи“, казва Гранде пред InStyle. Допълва, че очите са място, в което се случват толкова много красиви неща.

И докато марката стартира с ограничен брой продукти, тя ще продължи да разширява набора си с бъдещи „глави“, които вече са създадени. Засега r.e.m гамата включва два пигментирани типа очна линия в три нюанса, изработени да имитират безупречния грим на Ариана Гранде. Според нея, той изисква много търпение и понякога молитви.

Другите продукти, които ще бъдат пуснати в началото ще включват спирала за обем и олекотяваща спирала, сенки в три нюанса, изкуствени мигли в два стила и палитра от сенки в 10 матови и 11 блестящи нюанса.

Въпреки че ѝ е трудно да избере любим продукт, Ари казва, че предпочита палитрата Babydoll – колекция от перфектни неутрални цветове от праскова до металнозлатисто и наситенокафяво. Тя получава името си от прякор, с който дядото на Гранде я нарича. Към списъка с любими продукти певицата добавя и кремообразните сенки за очи, които създават дълготраен грим с една проста стъпка.

Козметиката на Ариана завършва с брилянтно бляскав акцент, наречен Interstellar Highlight Topper, и се предлага в 10 блестящи нюанса. Всеки един продукт е напълно вегански, не е изпробван върху животни и е достъпен на цени между 15 до 24 долара.

Колекцията има винтидж космическа тема, благодарение на сребърната футуристична, но носталгична опаковка. „Исках да се уверя, че всичко изглежда като реквизит от Star Trek или Black Mirror. Не исках да изглежда като обикновен грим и съм голям фен на научнофантастичните винтидж космически неща. Така че исках някак си да създам собствен свят с тази опаковка“, казва Гранде.

Певицата със сигурност постига целта си. Всеки продукт е като плод на въображението на Ари, като старо устройство на НАСА от 60-те години. Тя описва творческия процес на разработване на линията като донякъде подобен на писането на песни. Според нея, както всяка една нота трябва да се съчетава с предходната, така и всяка една съставка в козметиката трябва да се комбинира по най-добрия начин с останалите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари