IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде пусна първия си "чист" парфюм

4 август 2021 08 40

Ароматът ще носи името "God is a Woman"

Снимка: Getty Images

Ако се опитвате да намерите нов парфюм, защото вече сте се изморили от стария си, Ариана Гранде има нещо за вас. 

Парфюмната вода, която беше пусната на пазара на 1 август, е първият чист аромат на Гранде, съставен от 91% естествено извлечени чисти съставки. Пълната колекция от парфюми на изпълнителката, която включва аромати като Cloud, R.E.M и Thank U Next, вече са 100% вегански и не са изпробвани върху животни. Новият продукт God is a Woman продължава тази тенденция, добавяйки шикозна опаковка, която е направена изцяло с устойчиви материали. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ulta Beauty (@ultabeauty)

В опит да покаже на света, че наистина я е грижа за природата, Ариана Гранде е обещала, че в рамките на първите две седмици след стартиране на продажбите, част от всяка покупка ще бъде дарена на инициативи за почистване на океаните. "Изключително съм развълнувана да отбележа пускането на първия си чист аромат", заяви Гранде в официално изявление. Тя добави, че никога не е била жестока към животните и не е използвала продуктите си върху тях, но в момента прави още една стъпка към защита на природата. 

"Много харесвам този аромат и се надявам той да накара всички, които го носят, да се чувстват красиви и овластени", е посланието на певицата. Оказва се, че феновете на Гранде имат основна заслуга за създаването на парфюма. "God is a Woman е едно мощно послание на Ариана към феновете й. Примамливият аромат и марката бележат еволюцията на франчайза в чиста красота", казва Норин Додж в прессъобщение. 

Близката връзка с феновете беше важна част от процеса на практическата работа на Гранде при разработването на новия й аромат. "Продължавам да бъда впечатлен от близките отношения на Ариана с нейните фенове и практическия й подход при разработването на уникални аромати, които те ще обичат, както и създаването на автентични кампании, към които всички ще се насочат", казва Тони Баджай. Той допълва, че изпълнителката е била начело на творческия процес при създаването на парфюма и е помагала във всяка една стъпка. 

Ароматът, вдъхновен от природата, от която произлизат съставките му, има нотки на мускусен амбрет и сочна круша, както и нюанси от корен на ирис и венчелистчетата от турска роза. Фините нотки на мадагаскарската ванилия и кремаво кедрово дърво ви обгръщат, за да завършите топлия и интимен аромат, който се задържа през целия ден. Парфюмът е създаден от Джером Епинет, който е известен майстор парфюмерист. 

"God is a Woman представя безпрецедентната двойнственост в аромата - невероятно проста структура на парфюм, изградена около някои от най-желаните и изискани естествени материали, достъпни за мен като парфюмерист - по-специално амбрет и ирис", казва Епинет в изявление. Той допълва, че начинът на създаването на парфюма представлява бъдещето в тази индустрия - простота и лукс, закотвени в природата. 

Ариана Гранде пусна първия си аромат през 2015 година и оттогава продължи да създава нови, иновативни продукти, които носят престижни награди като "Аромат на годината" за Cloud и R.E.M. Най-новият парфюм God is a Woman ще бъде достъпен срещу 45 долара. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари