IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде е готова да блести на сцената

27 юли 2021 14 40

Изпълнителката впечатли с избора си на тоалет за предаването The Voice

Снимка: Getty Images

През последните седмици Ариана Гранде попадна в центъра на вниманието по-скоро с личния си, отколко с професионалния си живот. Изпълнителката изненадващо се омъжи през май месец за Далтон Гомес, с когото преди седмица заминаха и на меден месец. Споделяйки снимки в социалните мрежи, Гранде радва феновете си с булчинската си рокля и с местата, които е посетила със съпруга си. 

Сега обаче е време за работа и по-точно за съдийство в предаването The Voice. Ариана е новото попълнение в състава, заменяйки Ник Джонас. И, ако си мислите, че изпълнителката ще се опитва да се впише с обстановката и ще бъде срамежлива и плаха, жестоко се лъжете. Още с първия си ден на сцената тя показва, че е тук, за да блести в буквален и в преносен смисъл. 

Оказва се, че Гранде ще покаже не само музикалния си талант, но и вкуса си за мода и стил. За рекламата тя е облечена в блестящо, украсено с кристали бюстие с чашки във формата на полумесец. В поредица от снимки, публикувани в Instagram, Ариана ни позволи да надникнем зад кулисите на промоционалния клип, който съвсем скоро ще се появи в интернет пространството. Тя не само седи на огромен фотьол във формата на луна, но и блести като истинска звезда. 

"Здравейте, аз крещя!!! Нямам търпение всички вие да видите първото ни промо за сезон 21 на The Voice. То е... най-безумното и забавно клипче", написа Гранде под публикацията. Тя допълни, че обожава колегите си и вече има сълзи в очите, когато си спомня, че все някога ще трябва да се сбогува с тях. Все пак изпълнителката не издаде повече детайли и остави феновете да чакат до премиерата на предаването. 

В клипа Ариана отбеляза, че луната има специално значение за нея. "Влюбих се в този красив полумесец. Имам татуировка на луна и се почувствах много специално", разкри изпълнителката. 

Кели Кларксън също напомни за рекламния клип, който показва как старите съдии посрещат Ариана. Освен Кларксън към екипа се завръщат Блейк Шелтън и Джон Леджънд. Във видеото се вижда как изпълнителите седят край огън, а около тях са поставени изкуствени бухали и арка в стил бурлерска за най-новото им попълнение. 

21-ият сезон на The Voice ще започне на 20 септември. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари