IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Константин заприлича на автентичен бедуин

15 януари 2024 17 50

Попфолк певецът показа и порасналите си деца

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Попфолк певецът Константин заприлича на истински арабски шейх или по-скоро на автентичен бедуин. Музикалната звезда сподели няколко снимки от столицата на ОАЕ – Абу Даби в социалните медии, на които позира закачливо от последната си семейна почивка, като компания му правят съпругата му Надя и двете им деца.

На кадрите той, жена му, дъщеря му и синът му са облечени със специфични бели, дълги и драпирани одежди, характерни за емирствата. Коцето носи бяла мъжка роба, която има наименованието кандура, символ на бедуинската култура. Той е допълнил визията си и с шал за глава гутра, както се нарича в персийските народи. Гутра произхожда от стари времена и предназначението ѝ е да пази мъжа от пясъка в пустинята.

Синът на певеца – Александър пък носи шал в бяло-червено каре.

Единственото в облеклото на Коцето, което не е в синхрон с арабската култура са неговите зелено-жълти маратонки, които го издават, че е просто турист.

Снимките на Константин предизвикаха множество харесвания в Instagram, както и доста коментари от неговите последователи. „Шейх си, бате Коце“ написа един от тях и добави, че Константин е истинският Шейх на България.

Друг фен на Коцето е написал: „Липсва ти златната химикалка в джоба“, а трети се е възхитил на красивото му семейство. От кадрите по-специално се вижда, че децата на певеца са пораснали много. Впечатление направи и красивата дъщеря на певеца Мариана, която видимо е одрала кожата на майка си. Момичето дори вече е минало по ръст жената на Коцето.

Както всяка година и тази зима изпълнителят избра да заведе семейството си на по-топла дестинация. Този път те се намират в Дубай. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари