IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холивуд в най-добрата си форма – бурни овации за борбената Кристина Апългейт

16 януари 2024 12 30

90-годишната Джоан Колинс мина по червения килим – вижте и други любопитни акценти от звездната вечер

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никога не казвай никога! Миналата година болната от множествена склероза актриса Кристина Апългейт каза, че наградите SAG за 2023 г. ще бъдат „последното ѝ шоу като актьор“, но тя развълнува феновете, като вчера отново се появи на сцената, за да връчи награда „Еми“ за 2023 г. 52-годишната Кристина се появи в прилепнал червен кадифен костюм и ходеше с помощта на бастун, но пък предизвика бурните овации на своите колеги, които я просълзиха.

Макар и качила доста килограми покрай болестта си, Апългейт (на основната снимка) изглеждаше изискано в кадифения си тоалет в бордо. Чаровната блондинка дори успя да се пошегува с думите: „Тялото ми не е от Ozempic“, намеквайки, че не пие нашумялото лекарство за диабет, с което отслабват редица знаменитости в последно време.

Що се отнася до „Еми“, Апългейт беше номинирана вчера за актриса в главна роля в комедиен сериал, но загуби от Квинта Брансън. Тя обаче има цели 8 номинации за престижните награди зад гърба си. Единствената ѝ статуетка е за гостуването ѝ като Ейми – сестрата на Рейчъл Грийн в „Приятели“ през 2003 г.

Другата изненада на вечерта беше бляскавата киноикона Джоан Колинс, която се появи на червения килим във видимо добро здраве, макар вече да е на 90 години.

Джоан Колинс;

Снимка: Getty Images

Джоан пристигна на церемонията по награждаването бляскава както винаги, облечена в ледено сребристо-синя рокля с дълъг до земята дизайн на Jenny Packham. 

Звездата от сериала „Династия“ носеше дълги обеци с кристали Swarovski, които достигат до ключицата ѝ, както и няколко слоя гривни. Актрисата носеше и дълги сатенени ръкавици, съгласувани с останалата част от ансамбъла ѝ. Колинс дойде на събитието с дългогодишния си съпруг – 59-годишния Пърси Гибсън. Двамата са женени от 2002 г.

Третата изненада на вечерта бяха Присила Пресли и внучката ѝ Райли Киоу. Дъщерята на покойната Лиза Мари Пресли и нейната баба позираха заедно на червения килим на „Еми“ 2023, доказвайки, че са заровили томахавката. Двете имаха напрегната съдебна битка около това коя от тях трябва да се погрижи за наследството на Лиза Мари и най-вече за имението на Елвис Пресли – „Грейсленд“. Киоу в крайна сметка излезе победител в делото, а Присила побърза да се сдобри с внучка си, която наскоро я дари и с правнучка.

Присила Пресли

Снимка: Getty Images

34-годишната Киоу се появи в черна рокля на Chanel, докато 78-годишната Присила също беше облечена в черно с характерната си червена коса и червени устни. Публичното им събиране идва дни след първата годишнина от смъртта на Лиза Мари на 12 януари. 

Появата на отчуждените съпрузи Дани Де Вито и Реа Пърлман беше другата изненада на наградите „Еми“. Бившите за първи път обявиха раздялата си през октомври 2012 г., а по-късно се помириха през март 2013 г., преди да се разделят окончателно през март 2017 г.

Въпреки раздялата, двамата останаха приятели и изглеждаха в добро настроение, докато позираха на червения килим с дъщеря си Луси де Вито. И 79-годишният Де Вито, и 75-годишната Пърлман, бяха водещи на наградите, които бяха отложени на фона на стачките на WGA и SAG-AFTRA през 2023 г.

Реа и

Снимка: Getty Images

Пърлман се появи на сцената с колеги от актьорския състав от „Бар „Наздраве“, докато Де Вито се появи с останалата част от актьорския състав на „Винаги е слънчево във Филаделфия“ като част от почитта на шоуто към някои от най-емблематичните телевизионни сериали от близкото и по-далечно минало.

Една от последните изненади на вечерта беше, че сериалът „Наследници“ се оказа големият победител на 75-ите годишни награди „Еми“ в понеделник вечер. Победителят в категорията за най-добър актьор Кийран Кълкин (по-малкият брат на Маколи) благодари на майка си от сцената, докато приемаше наградата, а след това предложи на жена си да си направят още дечица.

Кириан Кълкин

Снимка: Getty Images

„И Джаз – искам още“, каза Кълкин на Джаз Чартън, съпругата му от повече от десетилетие, докато тя го гледаше в еуфория в публиката. Двойката вече има две дъщери. По-късно двамата не спряха да се прегръщат, да се целуват и да се смеят, видимо щастливи от победата на Киърън.

Колкото до модно изявление, изненадата на вечерта определено беше британският модел Суки Уотърхаус. Красавицата в момента е бременна с първото си дете от своя годеник – актьорът от „Здрач“ Робърт Патинсън. 32-годишната блондинка се появи във великолепна, дълга червена рокля без гръб, която се отличаваше с обемна пола, огромна панделка около талията и от която се разкриваше голяма част от корема ѝ.

Суки/Еми; Снимка

Снимка: Getty Images

Суки, която е модел, но се изявява и като певица, започна да се среща с Робърт през 2018 г., а потвърди, че е бременна през ноември по време на свой концерт.  

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари