IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алисия показа топ форма на Малдивите

17 януари 2024 08 40

40-годишната певица продължава да се фука със супер тяло

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Попфолк звездата Алисия, която на 1 март ще навърши 41 години, изненада всичките си почитатели със своята топ форма. Бившата половинка на Валери Божинов и майка на сина му Валери-младши, сподели свои снимки по бански от две части, взети от последната ѝ почивка на Малдивите.

Талантливата брюнетка е написала до кадрите: „Пясък и солена вода… Никога няма да им се наситя.“ От ваканционните снимки на Алисия става ясно, че тя поддържа форма и с плажен тенис (падел тенис), както и с похапване основно на екзотични плодове и зеленчуци.

На други снимки Алисия, чието  истинско име е Ася, се е снимала с плато плодове на фона на палми и пясък и е написала: „Нищо не може да ни зареди така, както го прави природата. Пазете я! Аз съм любител на плодовете.“

Сексапилното миньонче демонстрира два модела бански в телесен цвят, като някои нейни последователки в социалната медия веднага са направили запитване на коя марка са.

 

От отбелязването в публикацията ѝ става ясно, че ефектните бански са на собствения бранд на изпълнителката – Alice x Evis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vbojinov_jr

Не е ясно дали на почивката си Алисия има и романтична половинка, но според слуховете на Малдивите я придружава 16-годишният ѝ син Валерко, който е завел и своето гадже Ивет.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари