IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След операцията на Кейт, и крал Чарлз със здравословни проблеми

18 януари 2024 14 30

Монархът също ще трябва да се подложи на интервенция

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Крал Чарлз е потърсил медицинска помощ заради уголемена простата

„Подобно на хиляди мъже всяка година, кралят се подложи на лечение заради уголемена простата. Състоянието на Негово Величество е доброкачествено и той ще отиде в болница следващата седмица за коригираща процедура“, обяви Бъкингамският дворец чрез изявление в сряда. 

От екипа на краля добавят, че неговите ангажименти ще бъдат отложени за кратък период, през който Чарлз ще се възстанови напълно. 

Крал Чарлз

Снимка: БГНЕС

Смята се, че 75-годишният монарх е искал да сподели диагнозата си, за да насърчи мъжете, които може да изпитват симптоми, да се прегледат. Чарлз ще може да изпълни своите конституционни изисквания и задължения през времето на възстановяване, но няма да може да посещава различни места. Лекарите са препоръчали той да остане вкъщи и да лежи възможно най-дълго. 

Принц Уилям отменя всичките си ангажименти, за да се грижи за оперираната Кейт

Оперираха Кейт Мидълтън, две седмици ще бъде в болница

Новините за здравословното състояние на краля дойдоха на фона на други проблеми в кралското семейство. В сряда стана ясно, че Кейт Мидълтън е претърпяла планирана операция на корема, заради което ще трябва да отмени всичките си ангажименти до Великден. Тя ще остане в болница две седмици, след което ще продължи възстановяването си у дома. 

Кейт Мидълтън,

Снимка: Getty Images

От официалното съобщение се разбира, че принцесата на Уелс е напълно наясно с интереса, който ще предизвика здравословното ѝ състояние, но иска да помоли общността да се опита да поддържа ситуацията във възможно най-нормални граници заради трите ѝ деца – Джордж, Шарлот и Луи. Именно заради това от кралското семейство ще споделят новини за нейното възстановяване, само когато има значителен прогрес в него. 

„Принцесата на Уелс иска да се извини на всички засегнати от промените в графика ѝ. Тя очаква с нетърпение да се завърне възможно най-скоро към възможно най-много ангажименти“, завърши официалното съобщение. 

Хубавата новина е, че състоянието на Кейт Мидълтън не е било животозастрашаващо или канцерогенно.

Кейт Мидълтън,

Снимка: БГНЕС

Принц Уилям също си взима почивка от официалните ангажименти, за да бъде до съпругата си в първите дни на нейното възстановяване. Той най-вероятно ще остане с децата у дома в следващите две седмици, докато Кейт е в болницата. След като тя се прибере в Уиндзор, бъдещият крал ще има възможност да се завърне към ангажиментите си, ако желае. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари