IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Боби Турбото и Калина Крумова продължават да се радват на щастлив семеен живот

18 януари 2024 14 40

Влюбените се появиха заедно на премиерата на сериала „Пътят“, посветен на диамантените момичета

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Преди година и половина бившата депутатка и журналистка Калина Крумова се омъжи за актьора и певец Борислав Желязков, известен като Боби Турбото. Нетрадиционната двойка, изненадващо за всички, вдигна романтична морска сватба през юни месец на 2022 година в Созопол. Дъщерята на Алекс Сърчаджиева и покойния Иван Ласкин – София, пък беше тяхна шаферка.

Скоро не бяхме чували как върви семейният живот на Калина и Боби, но явно всичко е по мед и масло и двамата продължават да се намират във фазата на медения си месец.

Преди няколко дни двойката дойде заедно на премиерата на документалния сериал „Пътят“, проследяващ триумфа на диамантените момичета и перипетиите на българския отбор по художествена гимнастика на олимпийските игри в Токио.

След премиерата развълнуваната Калина написа в своя профил в Instagram следното: „Разтърсващо! Вдъхновяващо! Трогателно! Гледах колко естествено тези грациозни млади момичета покоряват света. След като ги и изслушах, вече бях сигурна, че успехът им е бил неизбежен. Защото са вярвали в себе си и е имало кой да вярва в тях. Защото са отдали себе си в името на своята мечта. И на България. На тази крехка възраст, с тази външност и харизма. Когато можеха с лекота да бъдат например инфлуенсърки, модели и много други модерни професии“.

Крумова добавя още: „Трудният път не е за всеки. Както и върхът. Както и трикольорът. И химнът в твоя чест. И „Бяла роза“, вдигнала на крак чуждоземците. Величието е в отдаването, в смирението, във вярата, в обичта, в човещината. В липсата на суета и наличието на дух. Във висините на саможертвата и миговете след славата. Да можеш да го носиш достойно и да ти отива е съвсем различно от стремежа към него и позата.“

От Българската федерация по художествена гимнастика бяха трогнати от силните думи на журналистката и актьора и ги споделиха в официалния профил на федерацията в социалната медия.

Сериалът описва перипетиите и емоциите на българския отбор, а именно на ансамбъла Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова, както и на индивидуалните ни гимнастички Боряна Калейн и Катрин Тасева.

Преди десетина дни, на 7 януари, Калина имаше рожден ден, навършвайки 39 години. По този повод нейният отдаден съпруг изля чувствата си в своя профил с думите: „Една дума – Любов! Честит Рожден Ден, любов моя! Бъди здрава и блести! Бъди всичко, което си! Бъди ти! Нищо не променяй! Гордея се с теб! Благодаря ти! Обичам те!“

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари