IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев за баланса във връзката си с Шон Уайт

19 януари 2024 17 50

Дали двамата са се запътили към олтара

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Нина Добрев разкри как поддържа нещата свежи във връзката си с Шон Уайт, с когото е заедно вече почти четири години. 

В последния епизод на сегмента PEOPLE in 10 на списание People, 35-годишната канадска актриса с български корени сподели, че с 37-годишния пенсиониран сноубордист се редуват кой от двамата да планира романтичните им срещи. 

“Генерално, аз съм по-организираната и плануващата. Да, харесвам графици и харесвам готовия план, определено. Аз съм Козирог, така че това ми е в характера. Но успяхме да включим нещо в ежедневието си, което смятам, че е много хубаво. Правим си романтична среща всяка седмица и се редуваме кой да я планира“, казва Добрев. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Така че, една седмица тя планира нещата, без Шон Уайт дори да подозира какво му се готви. На следващата пък той е в ролята на организатор, който изненадва приятелката си. И това е планът всяка седмица, за да може романтиката помежду им никога да не изчезва. 

Актрисата от „Дневниците на вампира“ споделя, че подобно споразумение поддържа отношенията свежи и интересни, като кара и двамата да отделят време от заетите си графици, за да обърнат внимание на другия. Шон Уайт дори пътува за Гърция миналата година, за да бъде до приятелката си, докато тя снима филма The Bricklayer. 

„През по-голямата част от връзката ни, аз пътувах с него, освен по време на COVID. Така че беше много хубаво той да дойде при мен и да ме подкрепи. Единственото, за което съжалявам, бяха Оскарите, защото не успях да дойда, когато той връчваше награда, тъй като имах работен ангажимент. Той обаче взе майка си, с която изглеждаха много красиви, а пък тя успя да изпита нещо незабравимо, което е още по-хубаво“, казва Добрев. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Двойката наскоро отпразнува рождения ден на Нина, а по този повод Уайт ѝ организира изненадващо пътуване до Дисниленд. Актрисата публикува серия от снимки и видеа, с които показва как цялата изненада се е развила – от влизането на приятелите ѝ в дома ѝ до посещението на най-щастливото място на Земята. 

„Най-щастливата изненада на най-щастливия ден в най-щастливото място. Част от най-близките ми приятели ме изненадаха на 9 януари... а бих казала, че съм трудна за изненадване. Винаги знам какво ми се готви. Но този път успяха“, написа Добрев под публикацията. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Тя се пошегува, че все още се възстановява от шока, но се чувства огромна късметлийка, обичана, благодарна и оценява всеки един, който е помогнал да отпразнува рождения си ден по най-добрия начин. „Когато става въпрос за приятели, определено съм ударила джакпота“, допълни Нина. 

Проба-грешка – Нина Добрев съжалява за промяната в прическата си

Има време: Шон Уайт отрече с Нина Добрев да са се сгодили

Нина Добрев показа как носи двоен деним

Разбира се, тя обърна специално внимание на Шон Уайт, който организира цялото нещо. Обяснявайки му се в любов, актрисата го нарече „малък дявол“, допълвайки описанието с влюбени човечета и целувки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaun White (@shaunwhite)

През април сноубордистът заяви, че не изпитва натиск да предложи брак на Нина, въпреки продължителността на връзката им. 

„В момента се наслаждаваме на времето си заедно. След Олимпиадата имам повече свобода, така че в момента се забавляваме и подкрепяме. Но никога не знаеш. Ще видим какво ще се случи“, каза Уайт. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари