IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Люис Хамилтън или Том Брейди – кой е мъжът до Ирина Шейк

22 януари 2024 16 30

Руската красавица, която е ексгадже на Кристиано Роналдо, определено си пада по топ атлети

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ирина Шейк излезе на вечеря с Луис Хамилтън в Париж по-малко от седмица след като папараците я хванаха на нощна среща с Том Брейди. Изминалият уикенд обаче руският супермодел прекара приятно в града на любовта, предизвиквайки слуховете за нов любовен интерес.

Ирина беше снимана да излиза с автомобилния пилот Хамилтън в петък вечер, като 38-годишната брюнетка и 39-годишният британски състезател, бяха забелязани да се качват заедно в едно превозно средство.

Пилотът от Формула 1 беше облечен небрежно в бяло шушляково яке, чифт широки кафяви панталони и кафяви маратонки. Междувременно Шейк имаше изцяло черна визия, носейки огромен кожен тренчкот, блуза с дълбоко деколте, минипола и чорапогащник.

Тя също така беше съчетала визията си с червена чанта на Chanel и чифт черни боти. 

Появата  на Ирина в Париж, идва броени дни след като тя и спряганият за нейно гадже Том Брейди, бяха уловени да вечерят в ресторант Brasserie Fouquet's New York в долен Манхатън.

Шейк и 46-годишната пенсионирана звезда от НФЛ са седели в заведението около два часа, докато той е консумирал бургер за 30 долара, преди да покрие сметката, казва очевидец пред сайта TMZ. Според източника, двойката не е показала никакви признаци на интимност по време на срещата си, но видимо двамата си „били близки“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

Миналото лято пък Хамилтън се въвлече в слухове за романс с певицата Шакира, но тази информация така и не беше потвърдена.

Хамилтън на

Хамилтън на ревюто на Dior Homme на 19 януари; Снимка: Getty Images

Брейди и руската красавица са били виждани заедно на няколко пъти от лятото на миналата година, като предизвикаха слухове за романтика помежду им, след като се появиха заедно в Лондон през август 2023 г., а после бяха снимани и в Маями. 

Шейк споделя 6-годишна дъщеря Леа де Сейн с бившия си партньор Брадли Купър. Преди да срещне Брадли Ирина имаше 5-годишна връзка с футболната звезда Кристиано Роналдо.

Докато бившият куотърбек на „Тампа Бей Бъканиърс“ има три деца – 14-годишен син Бенджамин и 11-годишна дъщеря Вивиан от бившата си съпруга – супермоделът Жизел Бюндхен, както и 16-годишен син Джак от бившата си приятелка – актрисата Бриджит Мойнахан.

Хамилтън от своя страна не е имал дълга сериозна връзка откакто скъса с певицата Никол Шерцингер през 2015 г. Двамата бяха заедно в продължение на 7 години. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари