IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Травис Келси открадна емблематичен жест на приятелката си Тейлър Суифт

24 януари 2024 09 00

За да отпразнува своя тъчдаун

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Травис Келси направи емблематичния жест – сърце с ръце, който е характерен за приятелката му Тейлър Суифт. Така атлетът се израдва на първия си тъчдаун за „Канзас Сити Чийфс“ на мача на отбора си в неделя. С този жест, както и с въздушна целувка към публиката по посока Тейлър, Травис всъщност изрази и силните емоции, които изпитва към своята любима.

34-годишният спортист беше видян да раздава целувки и да прави сърце с ръце, докато приятелката му Тейлър Суифт го гледаше развълнувана от VIP ложата на стадион Хаймарк. 34-годишната Суифт беше дошла да гледа как „Канзас Сити Чийфс“ се изправят срещу тима на „Бъфало Билс“ заедно с членовете на семейството на Травис – майка му Дона Келси, баща му Ед Келси, брат му Джейсън Келси и неговата съпруга Кайли.

Въпреки че Суифт не е измислила любовния жест, тя е известна с това, че прави символа много често по време на своите концерти.

„Символът сърце с ръце означава нещо между „обичам те“ и „благодаря““, каза Суифт пред The New York Times през 2011 г. „Това е просто сладко, лесно съобщение, което можете да изпратите, без да кажете нито дума.“

Тя продължи: „В края на втората си година в гимназията напуснах училище и излязох на радиообиколка, като направих серия от безплатни шоута. Бях непознат артист, свирейки вечер след вечер, и постоянно изпробвах всякакви различни движения, за да се опитам да получа отговор от публиката“.

Колкото до празнуването на Травис в неделя, то беше сравнително по-приглушено от това на брат му. След тъчдауна на Травис, 36-годишният Джейсън, който наскоро обяви, че се пенсионира от спорта, буквално разкъса ризата си и беше видян да се катери в еуфория по трибуните гол до кръста, въпреки студа. 

С тази победа, осигурена от Травис, отборът на „Чийфс“ продължава да играе в шампионата на AFC, така че въпросният мач беше наистина много важен за семейство Келси, а и за самата Тейлър, която в последно време се превърна в голям фен на американския футбол, откакто започна да излиза с Травис през лятото на 2023 г.

Колкото до Травис, той даде да се разбере, че е голям фен на Суифт, още преди да започне да се среща с нея. Двамата се запознаха, след като той публично се оплака, че не е успял да ѝ даде гривна за приятелство, след като посети неин концерт от турнето ѝ Eras Tour на стадиона Arrowhead през юли 2023 г.

„Е, бях разочарован, че тя не говори преди или след концертите си, защото трябва да запази гласа си за 44-те песни, които пее“, каза Травис в своя подкаст New Heights. „Така че бях малко ядосан, че не можах да ѝ дам една от гривните, които направих за нея.“

Самата Суифт пък наскоро сподели в интервюто си за Личност на годината за списание TIME, че самата тя е станала фен на въпросния подкаст на Келси, преди двамата да се запознаят официално. „Всичко това започна, когато Травис много възхитително ме запали по своя подкаст, който смятам за адски готин“, каза тя, добавяйки, че двамата са започнали да излизат заедно малко след това.

Дани Фрай III, братовчед на Суифт, наскоро заяви, че той е отговорен за първоначалния контакт на влюбените птички. Въпросният роднина на попзвездата е запален фен на „Чийфс“ като заяви пред FloRacing TV в интервю от събота, 13 януари. „Знаете ли, че аз направих връзката между нея и Травис?“

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари