IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейми Дорнан попадна в болница в Португалия

25 януари 2024 09 00

Оказало се, че за това са виновни космати гъсеници

Снимка: БГНЕС

Джейми Дорнан се оказа в болница със симптоми на сърдечен пристъп. Звездата от „50 нюанса сиво“ и сериала „Туристът“ е бил на почивка в Португалия с няколко приятели, когато се е случил инцидентът.

Някои от тях са играли в голф курорт, когато Дорнан и приятелят му Гордън Смарт, са проявили тревожните симптоми.

Смарт разказва в подкаста The Good, The Bad And The Unexpected, че актьорът и той се почувствали зле след прием на алкохол и еспресо с мартини ден по-рано. Първите симтоми усетил Смарт като дори изтръпнала и лявата му ръка. Качил се в Uber, след което припаднал и се събудил в болнично легло.

Дорнан, който е на 41 г., го следвал плътно, но и той припаднал.

След като изключват алкохола като потенциална причина, лекарите стигат до заключението, че вероятната причина за симптомите са отровни гъсеници.

„Оказа се, че сме се натъкнали на космати отровни гъсеници и имахме голям късмет, че се измъкнахме живи“, разказва Смарт пред The Good, the Bad and the Unexpected.

Смарт коментира, че е здрав човек, но ако някой започва да си мисли, че получава инфаркт, сам се убеждава, че това е така.

Джейми му казал по-късно, че и той е усетил как му изтръпва първо лявата ръка, после крак, после десния крак и се озовава в задната част на линейка.

По-късно португалските медици се свързали с тях, за да кажат, че има съмнения, че гъсеници убиват кучета в района.

Смарт каза, че са имали „голям късмет да се измъкнат живи“ и че сблъсъкът с тези животни на голф игрището е вероятната причина за състоянието им.

Накрая на историята Смарт допълва, че Дорнан е бил помолен и да се снима с персонала. Той го е направил, въпреки че „Не молете звездите за селфи, когато си мислите, че току-що са получили инфаркт“, казва още приятелят на звездата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари