IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арестуваха два пъти фен на Тейлър Суифт в рамките на няколко дни

25 януари 2024 10 40

Мъжът стоял пред дома ѝ

Снимка: БГНЕС

Мъж от Сиатъл е бил арестуван два пъти – веднъж в събота и втори път в понеделник, след като се е разхождал пред дома на Тейлър Суифт в Ню Йорк, твърдят източници от правоохранителните органи.

33-годишният Дейвид Кроу е бил обвинен по две обвинения за тормоз и преследване в понеделник вечерта, след като е бил арестуван около 18:15 часа местно време, съобщава ABC.

Полицейското управление на Ню Йорк заяви, че заподозреният е „емоционално разстроен мъж, който се е държал хаотично“, допълва информацията The Guardian.

Оказва се, че още в събота мъжът е бил задържан след опит да влезе в градска къща в Трайбека, която е собственост на звездата. Той е бил арестуван.

Полицейското управление на Ню Йорк все още не е потвърдило дали тези два инцидента са извършени от едно и също лице, но източници от правоохранителните органи на певицата заявиха пред NBC Ню Йорк и CNN, че и в двата случая става въпрос за един и същи човек.

Не изглежда Суифт да е била у дома си в понеделник вечерта. В неделя тя е била в Бъфало, където е гледала играта на приятеля си Травис Келси срещу „Бъфало Билс“. След това тя е отлетяла за Нашвил.

През последните години домовете на Суифт са станали обект на нападения от страна на много хора.

През 2022 г. един мъж беше обвинен в незаконно проникване и преследване, след като властите заявиха, че е влязъл в две жилища в Трайбека, свързани със Суифт. Също през същата година един мъж е арестуван за това, че е разбил кола в градска къща и според съобщенията, е казал на полицията, че няма да си тръгне, докато не се срещне със Суифт.

През 2018 г. друг мъж е проникнал в градската ѝ къща и е подремнал, съобщи полицията. Същият мъж е обвинен година по-късно за друго проникване в сградата, след като е излежал присъда в затвора.

Полицията твърди, че предполагаеми преследвачи са били арестувани и в някои от другите ѝ домове, включително в Бевърли Хилс, Калифорния, и Уоч Хил, Роуд Айлънд.

През 2019 г. Суифт написа статия за списание Elle, в която обсъди въздействието, което тези случаи на преследване са оказали върху нея.

„Страхът ми от насилие продължи и в личния ми живот. Нося със себе си QuikClot армейски клас, която е за огнестрелни или прободни рани. Уебсайтове и таблоиди се заеха да публикуват в интернет всеки домашен адрес, който някога съм имала. Достатъчно е да имаш преследвачи, които се опитват да проникнат в дома ти, и започваш да се подготвяш за лоши неща.

„Всеки ден се опитвам да си напомням за доброто в света, за любовта, на която съм била свидетел, и за вярата, която имам в човечеството. Трябва да живеем смело, за да се чувстваме истински живи, а това означава да не се управляваме от най-големите си страхове.“, допълва тя.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари