IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременна и емоционална: София Ричи уплаши съседите с последното си видео в TikTok

30 януари 2024 15 00

Дъщерята на Лайънъл Ричи разкри с писъци, че очаква момиченце

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

София Ричи сподели видео от момента, в който научава, че очаква момиченце. В неделя 25-годишната дъщеря на поп певеца Лайънъл Ричи публикува видео в TikTok, запечатвайки емоционалния момент, в който тя, съпругът ѝ Елиът Грейндж и тяхното куче научават, че София е бременна с момиченце.

В клипа Ричи стои до 30-годишния Грейндж в задния им двор. „Готов?“ – пита тя съпруга си, който държи конфети. След това Ричи отброява от три до едно за Грейндж, който гръмва фойерверка, от който излизат розови дим и конфети във въздуха. Незабавната реакция на Ричи е да изпищи с пълно гърло и да тича развълнувано из двора си.

Нейният писък, плюс шума от специалната факла, видимо изплашват нейния голдън ретривър: „Извинявам се на всички мои съседи за ужасяващия писък“, шегува се Ричи във видеото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

След като Ричи се успокоява, тя се приближава до съпруга си, чиято реакция, когато разбира, че ще има дъщеря, е да стои неподвижно с ръка на устата си. „Толкова съм развълнувана!“, казва Ричи и силно прегръща Грейндж, за когото се омъжи миналата година.

Ричи за първи път разкри бременността си в интервю за Vogue, публикувано в четвъртък. В изданието тя показа нарастващото си коремче и разказа следното: „Накарахме нашия акушер гинеколог да изпрати съобщение на моята асистентка Бека с пола на нашето бебе и купихме две парти факли – една синя и една розова“, обясни София.

@sofiarichiegrainge

sorry to all my neighbors for the horrifying scream ?

♬ original sound - Sofia Richie Grainge

 

„Бека ни даде правилния цвят и с Елиът го изстреляхме заедно навън. И двамата наистина мислехме, че ще имаме момче, така че беше истински шок. Моята мечта в живота е да имам дъщеря, а и Елиът също много се вълнува, че ще има момиче.“

Ричи, която е най-малката дъщеря на певеца Лайънъл Ричи и по-малка сестра на Никол Ричи, казва, че съпругът ѝ е също толкова развълнуван от идеята, че ще отглежда дъщеря. 

„Мисля, че е типично за мъжете да искат момчета, но той има много сестри“, споделя още София. Миналата година Ричи и Грейндж вдигнаха  сватба за чудо и приказ, а тя беше сред най-стилните звездни булки за 2023 г.

София каза „Да“ на Елиът на бляскаво тържество в Южна Франция и по-точно в ултраексклузивния Hotel du Cap-Eden-Roc в Антиб. Сред гостите на звездното събитие бяха холивудската звезда Камерън Диас, заедно с нейния съпруг – рокаджията Бенджи Мадън и дъщеричката им Радикс, както и Парис Хилтън и нейният съпруг Картър Реум.

Елегантната София беше съпроводена до олтара от гордия си баща Лайънъл, а сестра ѝ Никол, която е омъжена за брата близнак на Бенджи Мадън – Джоел Мадън, пък беше сред най-верните помощнички на булката. 

Ричи смени цели три рокли на Chanel за сватбата си – една за репетиционната вечеря, една за официалната церемония и една за партито след сватбата.

25-годишната красавица и звездна наследница, която се изявява като инфлуенсър, се сгоди за 30-годишния британски музикален продуцент миналия април, след като двамата бяха заедно една година преди това. Преди сватбата си с Елиът, който е от еврейски произход, София прие юдаизма. Бащата на младоженеца е голямо име в музикалната индустрия.

Лучиан Грейндж е главен изпълнителен директор на Universal Music Group от 2011 г. до момента. Съобщава се, че състоянието му се оценява на 55 милиона долара към 2021 г.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари