IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Бакалова и синът на Мария Гроздева са си все така заедно

30 януари 2024 14 40

Напук на слуховете за раздяла – няма такава

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Актрисата Мария Бакалова сложи точка на слуховете, че се е разделила с гаджето си Валери Григоров – син на шампионката в стрелбата Мария Гроздева. Единствената българка, номинирана за „Оскар“, и каскадьорът са заедно официално от началото на 2023 година. Според някои слухове обаче връзката им се е разпаднала заради работните ангажименти на Мария, които често ги разделят.

Оказва се обаче, че двамата са си все така заедно, а Мария дори флиртува онлайн с Валери, коментирайки последната му публикация в Instagram. Григоров е споделил снимки и видео, на което показва уменията си в карането на сноуборд, а Бакалова е коментирала с развълнувано възклицание и няколко емотикони – сърца.

Само преди две седмици влюбената двойка сподели колаж от свои кадри от различни почивки, до които и двамата написаха в своите акаунти в социалната медия следното: „Две сърца, една любов“, с което категорично показаха чувствата помежду си и факта, че те само се задълбочават с времето.

Вчера стана ясно, че Валери Григоров ще е един от звездните участници в дългоочакваното завръщане в българския ефир на танцувалния риалити формат Dancing Stars, който предстои да започне да се излъчва следващия месец. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook  

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари