IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Бакалова и Валери заедно на събитие в Лос Анджелис

26 април 2023 14 40

Двамата посетиха представяне на Миранда Кер

БГНЕС

БГНЕС

Мария Бакалова заведе Валери Григоров на бляскаво събитие в Лос Анджелис. Актрисата бе сред гостите на промоция, организирана от Миранда Кер, на която се появи с гаджето си.

„Една невероятна нощ, празнуващи красотата“, написа българката в Instagram и сподели снимки.

Мария позира до любимия си на фона на огромна луна, звезди и множество балони. Тя е с лъскава рокля с паднали ръкави и цепка, докато той се усмихва до нея с официален костюм в тъмносин цвят.

Бакалова вече не крие Валери

Бургазлийката, която е с две години по-голяма от своя приятел, криеше връзката си дълго време. Но от близо месец двамата вече показват публично отношенията си у нас и в чужбина.

Мария потвърди за това, че е със сина на спортистката Мария Грозева, когато в началото на март сподели специална публикация в Instagram. Тя бе по случай неговия рожден ден.

Още през февруари звездата, номинирана за „Оскар“, позираше с букет цветя, които е получила за Свети Валентин. И така намекна, че вече не е сама.

В началото на април младата двойка, която вече споделя повече снимки в социалните мрежи, бе на почивка в Тел Авив.

Мария Бакалова с ново филмово участие

Официални рокли – Мария Бакалова с модел за 6 хиляди долара

Модерният боб на Монро – прическата, която и Мария Бакалова обича

Междувременно, докато актрисата бе в София, се запозна с роднините на Валери, като самата Мария Грозева сподели тяхна обща снимка след това.

За още новини от света на модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари