IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брайън Кранстън споделя тайната на 34-годишния си брак

1 февруари 2024 10 40

Актьорът е женен за колежката си Робин Дийрдън от 1989 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Холивуд рядко може да се похвали със стабилни връзки, камо ли дълготрайни бракове. Индустрията е толкова поглъщаща и натоварена, че на човек трудно може да му остане време за себе си, а още по-малко да обърне внимание на своята половинка. Затова сме свикнали след някоя и друга година да чуваме за раздели и разводи – някои по-шумни от други, а понякога дори и съдебни дела, които се проточват с години.

Но някъде там проблясва лъч светлина за истинската любов. За онази като по филмите, която завършва с хепиенд, задружно семейство, деца и внуци.

Брайън Кранстън,

Снимка: Getty Images 

Такава е историята на Брайън Кранстън и Робин Дийрдън, които са заедно вече повече от 34 години. Актрисата е три години по-голяма от своя съпруг, но възрастта определено не им попречва да бъдат щастливи в продължение на повече от три десетилетия. Говорейки от червения килим преди премиерата на новия си филм „Аргайл“ в Лондон, Кранстън сподели каква е тайната на щастливия и дълготраен брак

„Ожени се за правилния човек. Мисля, че има точно пет неща, които трябва да търсиш в своята сродна душа. Каквито и да са точно за теб, трябва твоят човек да ги притежава. След това, просто се пусни по течението. Никога няма да имаш пълно сходство с другия, но и не трябва“, казва актьорът, познат от „Малкълм“ и „В обувките на Сатаната“. 

Той допълва, че никога не пазарува заедно със съпругата си, защото не харесва този тип дейност, а и тя никога не одобрява това, което той си купува. Въпреки че това може да звучи като проблеми в брака, Кранстън всъщност обяснява, че това е пример за здравословен баланс, който елиминира битови скандали. 

Брайън Кранстън,

Снимка: Getty Images 

Двойката, която има 30-годишна дъщеря на име Тейлър, се запознава на снимачната площадка на сериала Airwolf през 80-те години и се жени на 8 юли 1989 година. 

В интервю за списание People Кранстън споделя за решението да си вземе едногодишна почивка от Холивуд през 2026 година и как желанието да прекара повече време с Дийрдън е било основната причина за това. 

„В един момент просто поисках да забавя темпото. Искам да имам повече преживявания в живота, искам да пътувам, искам да чувствам. Когато работиш, а аз работя, без да спирам през последните 25 години, няма как да усетиш истинския живот. И наистина смятам, че ми трябват повече преживявания. Искам да променя връзката, която имам с индустрията и да се фокусирам върху брака си. Искам да опитам нещо ново“, казва актьорът. 

Брайън Кранстън,

Снимка: Getty Images 

Попитан дали решението му има нещо общо с желанието да прекара повече време със съпругата му, Кранстън шеговито отговори: „Да! Харесвам я. 35 години брак, тя е прекрасна дама“

До 2026 година обаче има много време, като сега Брайън е фокусиран върху промотирането на „Аргайл“ – шпионски трилър, в който играе ролята на злодея Ритър. Актьорът споделя, че няма нищо против да бъде лошият, като дори се наслаждава на героя си. 

„Аргайл“ проследява историята на Ели Конуей – мистериозна авторка на поредица от бестселъри шпионски романи, която се оказва в компанията на истински шпионин, докато двамата прекосяват света, опитвайки се да останат една крачка пред убийците, след като границата между измисления свят на Ели и реалността започва да се размива. 

Във филма участват още Хенри Кавил, Дуа Липа, Самюел Л. Джаксън, Ариана ДеБоз и Джон Сина

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook  

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари