IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брайън Кранстън пребори COVID-19 и дарява плазма

3 август 2020 08 30

Актьорът сподели снимка от болницата

Снимка: БГНЕС

Звездата от „В обувките на Сатаната“ и „Малкълм“ Брайън Кранстън разкри пред феновете си, че е преборил коронавируса. 

Той използва социалната мрежа Instagram, за да заяви, че е един от късметлиите, които вече са се излекували от коварната болест и насърчи всички да продължават да носят маски и да спазват социална дистанция. „Здравейте. Най-вероятно вече се чувствате като в капан, ограничавайки движението си и се изморихте от тази ситуация“, пише актьорът.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryan Cranston (@bryancranston) on

Кранстън помоли почитателите си да проявят още малко търпение, защото въпреки строгите мерки, които е спазвал, той някак си се е заразил с вируса. Звездата допълни, че е преминал през болестта с леки симптоми и се обърна специално към онези, които не спазват мерките. „Носете маски, мийте си ръцете и спазвайте социална дистанция. Може да се справим с това, но САМО ако всички спазваме правилата“. 

Актьорът публикува и снимка, на която се намира пред дарителски център, където ще дари плазма. Учените казват, че хората, преборили вируса, може да са образували антитела в кръвта си, което може да помогне на други заразени в битката с COVID-19. 

Според Кранстън, целият процес по даряването е отнел около един час, през който са му били пускани стари филми. Феновете забелязаха, че той гледа драмата от 1957 година „A Face in the Crowd“ с участието на Анди Грифит. Звездата обеща, че ще се върне в центъра, за да дари още плазма.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryan Cranston (@bryancranston) on

Това е втората известна личност, която дарява кръвна плазма, след като пребори коронавируса. Първи беше Том Ханкс, който заедно със съпругата си Рита Уилсън се зарази в Австралия, но вече са напълно изчистени от болестта. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари