IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нети показа топ форма и напреднали йога умения

1 февруари 2024 17 40

Актрисата продължава да има изваяна фигура, въпреки че наближава 50-те

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Стройната певица и актриса Нети, чието истинско име е Антоанета Добрева, за пореден път впечатли последователите си в социалната медия. Съпругата на поп явлението Дони демонстрира страхотни йога умения, показвайки че е в топ форма, въпреки че тази година ще навърши 49 години. 

Талантливата блондинка е споделила видео в своя профил в Instagram, на което стои продължително време в позата челна стойка. До него тя е написала шеговито: „Да смениш гледната точка.“ Естествено Нети е получила много харесвания за своите перфектни умения в асаната, както и доста позитивни коментари.

Въпросната стойка на глава е една от основните йога пози и за нея се счита, че лекува множество заболявания. Тази поза осигурява прилив на свежа кръв към главата и така въздейства пряко на мозъчната дейност. Стойката на глава въздейства благотворно на жлезите с вътрешна секреция, укрепва в дълбочина коремните мускули и тонизира мускулите на краката, като освен това подобрява цялостно циркулацията на кръвта.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neti Dobreva (@netidobreva)

Нети често споделя със своите последователи как се грижи за формата си, а именно с фитнес, плуване и пилатес. 56-годишният съпруг на изпълнителката също е известен с това, че е заклет почитател на източните практики, а йогата се е превърнала в негов начин на живот от много години.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neti Dobreva (@netidobreva)

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook  

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари