IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Тимбърлейк отговори грубо на извинението на Бритни Спиърс

2 февруари 2024 10 40

Музикантът така и не се извини на бившата си приятелка

Снимка: БГНЕС

В мемоарите си Бритни Спиърс разкри една новина, която на мнозина не се хареса – а именно, че е направила аборт по време на връзката си с Джъстин Тимбърлейк.

Певицата вкара в смут не само музиканта и неговата съпруга Джесика Бийл, но и синовете си. По-късно тя се извини на Джъстин, но той явно още не ѝ е простил.

Тимбърлейк отговори на неотдавнашното извинение на Бритни Спиърс за писането за връзката им в нейните мемоари „Жената в мен“. Изпълнителката качи публикация в социалните мрежи, в която подкрепи новото издание на бившия си любовник – Selfish. „Искам да се извиня за някои от нещата, за които писах в книгата. Ако съм обидила някого от хората, на които наистина държа, много съжалявам...“, каза Бритни.

И на скорошното си представяне Джъстин наруши мълчанието. Преди да изпълни песента Cry me a river, за която се знае, че е посветена на раздялата със Спиърс, певецът каза от сцената: „Бих искал да използвам възможността да се извиня... на никого, по дяволите! „

Изглежда, че Тимбърлейк не може да прости на Бритни, заради разкритията, които предизвикаха вълна от омраза в социалните мрежи и едва не се раздели с Джесика Бийл. Преди това Спиърс каза, че „никога не е искала хората да преследват Джъстин“, когато реши да разкрие за тяхната тригодишна връзка и прекъснатата ѝ бременност.

Според източник, Бритни се чувствала изключително виновна за последствията, с които се сблъскал бившият ѝ партньор след публикуването на книгата, тъй като нямала представа какъв шум ще предизвика нейното признание.

Източникът добави: „Тя не искаше да го нарани толкова много и да промени мнението на хората за него... Това беше нейната история и тя я разказа по начина, по който смяташе, че трябва да бъде разказана. Джъстин не уважи Бритни преди много време. Той призна това и това е ценно за нея. Но Джъстин никога не ѝ се е обадил лично, за да ѝ се извини“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари