IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без лоши чувства – Бритни Спиърс е влюбена в новата песен на Джъстин Тимбърлейк

31 януари 2024 16 30

Парчето на бившия приятел на Бритни носи същото име като неин хит отпреди години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако някой си е мислил, че между Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк има само лоши чувства, напълно се е объркал

Преди няколко дни изпълнителят пусна първото си солово парче от шест години насам, което се хареса на бившата му приятелка и тя публично го поздрави. В публикация в социалните мрежи, която вече е изтрита от профила ѝ, Бритни коментира както Selfish, така и втория сингъл на Джъстин от предстоящия му албум, което носи името Sanctified. То бе дебютирано по време на съботния епизод от предаването Saturday Night Live. 

Спиърс, която се раздели с Тимбърлейк през 2002 година, също така се извини на всеки, който може да се е обидил от мемоарите ѝ The Woman in Me. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BreatheHeavy (@breatheheavy)

„Искам да се извиня за някои от нещата, които написах в книгата си. Ако съм обидила някого, наистина много съжалявам... Също така искам да кажа, че съм влюбена в новата песен на Джъстин Тимбърлейк – Selfish. Толкова добра, а и всеки път, когато видя Джими и Джъстин заедно, се смея с глас. П. С. Sanctified също е много добра“, написа Бритни. 

Публикацията включваше видео на 42-годишния Тимбърлейк, който се появява в Saturday Night Live заедно с Джими Фалън. Двамата, заедно с групата The Roots, изпълниха забавен микс от най-големите хитове на Джъстин, включително и Selfish, под акомпанимента на инструменти от класната стая. 

В автобиографията си Бритни Спиърс разказва с детайли за провалената си връзка с Тимбърлейк, разкривайки че е направила аборт, след като забременява от изпълнителя. По думите ѝ, причината за това решение е била, че Джъстин не е бил готов да бъде баща. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BreatheHeavy (@breatheheavy)

„Беше изненада, но за мен беше трагедия. Обичах Джъстин толкова много. Винаги съм си мечтала някой ден да имаме семейство. Просто нещата се случиха много по-рано от очакваното. Но Джъстин определено не беше щастлив за бременността. Каза, че не сме готови да имаме бебе в животите си, че сме били твърде млади“, пише Спиърс. 

Изпълнителката добавя, че ако решението зависело само от нея, никога не би избрала аборта. „Но Джъстин беше напълно сигурен, че не иска да бъде баща“, пише още Бритни. Казва, че и до днес това е най-болезненото преживяване, на което е трябвало да се подложи. 

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл с първа поява след мемоарите на Бритни Спиърс

Тимбаленд защити Джъстин Тимбърлейк от Бритни Спиърс

След мемоарите на Бритни Спиърс, Джъстин Тимбърлейк в Мексико със семейството

Публикацията на изпълнителката идва на фона на факта, че нейната песен със заглавие Selfish от 2011 година успя да надмине тази на Джъстин по брой слушания в iTunes. Причината – феновете ѝ се обединиха, за да постигнат целта и да подкрепят парчето, пуснато преди 13 години. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BreatheHeavy (@breatheheavy)

Selfish на Бритни достигна до номер 1 в класацията на iTunes в петък, докато песента на Тимбърлейк, която бе пусната ден по-рано, стигна до третото място.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook  

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари