IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Завръщането на Джъстин Тимбърлейк – изпълнителят пусна първа песен от 6 години насам

26 януари 2024 17 50

Той също така обяви новия си албум и световно турне

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джъстин Тимбърлейк се завръща на музикалната сцена с гръм и трясък – нова песен, нов албум и световно турне. 

42-годишният изпълнител пусна първото си солово парче от шест години насам, озаглавено Selfish, както и видео към него. Клипът е режисиран от Брадли Калдер и показва Тимбърлейк в множество различни атмосфери – от снимачната площадка през офис среда до музикалната сцена. Това е и първата соло песен на Джъстин от 2018 година, когато бе пуснат и албумът му Man in the Woods. 

Selfish е балада със средно темпо, включваща онези познати R&B ритми, които бяха характерни за ранните песни на Тимбърлейк. Написана от Луис Бел, Хенри Уолтър, Терон Макиел Томас и Ейми Алън, песента и придружаващият я клип показват уязвимата страна на певеца. Парчето идва на фона на предстоящото издаване на албума Everything I Thought It Was, който е планиран да излезе на 15 март

В публикация в социалните мрежи Тимбърлейк зарадва феновете си, споделяйки че ще бъде музикален гост в предаването Saturday Night Live тази неделя, когато водеща ще е Дакота Джонсън. 

През април миналата година Тимбаланд разкри в интервю за Variety, че с Тимбърлейк работят по нова музика, която ще отбележи завръщането на изпълнителя към соло музиката от 2018 година насам. По това време продуцентът заяви, че всичко върви по план и звученето е страхотно и ще се хареса на публиката. „Сега зависи изцяло от него кога ще реши да го пусне на пазара, но всичко е готово“, допълни Тимбаланд. 

51-годишният продуцент обясни, че новата музика на Тимбърлейк е завръщане към корените му и ще напомня за първия му солов албум от 2006 година, FutureSex/LoveSounds, който успя да спечели награда „Грами“. Въпреки че излезе на пазара преди повече от десетилетие, албумът продължава да е любим на феновете. 

„Това ще е забавният Джъстин, който ни дава това, което всички искаме“, каза Тимбаланд. Допълва, че през последните години Тимбърлейк може би е правил песни, които са били трудни за разбиране от широката публика и затова сега са се насочили към по-младежко и лирическо звучене. 

В интервю за Apple Music Тимбърлейк сподели, че е записал 100 песни за тазгодишния си албум. Все пак той е трябвало да избере само 18 от тях, които да включи в Everything I Thought It Was, признавайки че решението е било доста трудно. 

„Мисля, че всеки изпълнител го казва, но наистина смятам, че това е най-добрата ми работа“, каза развълнуваният Тимбърлейк. Допълва, че в албума са събрани много искрени моменти, но също така и много забавни такива, които се надява да се харесат на слушателите. 

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк със снимка на синовете си

Джъстин Тимбърлейк с дебют като модел на Louis Vuitton

Изпълнителят казва още, че заглавието на албума му идва от това как „някои от песните са по-интроспективни, а други са по-скоро това, с което мисля, че хората ме познават“

„В някои от песните успях да погледна назад към миналото и да имам истинска, а не пречупена перспектива за това, което е било. Не мисля, че някога съм се отделял изцяло от това, което се говори за мен, за да погледна истината в очите. Сега го направих“, разказва Джъстин. 

Освен с песен и албум, Тимбърлейк зарадва феновете си и с новината за световно турне, което ще носи името Forget Tomorrow. Според Hollywood Reporter, концертите ще започнат на 29 април във Ванкувър, Канада

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари