IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Тимбърлейк с дебют като модел на Louis Vuitton

23 март 2023 08 30

Певецът с фотосесия за новата кампания на лейбъла

БГНЕС

БГНЕС

Джъстин Тимбърлейк дебютира като модел на Louis Vuitton. Певецът се снима за новата кампания на лейбъла, вдъхновена от известна японска художничка, отличаваща се с нестандартния си стил.

Подкрепяйки колекцията Creating Infinity, която излиза на 31 март, звездата позира с яке с нестандартен принт, държейки шарена чанта с тикви.

Френската модна къща разкри, че за новите модели си сътрудничи с Яйои Кусама – художничката, която обожава да рисува цветни точки, с която има и други проекти.

Снимките на Тимбърлейк са направени от фотографа Стивън Мейзъл. В тях той показва най-добрите парчета от колекцията, която ще бъде пусната в продажба след близо седмица.

„След дебютна глава, подчертаваща интерпретацията на Louis Vuitton на най-емблематичния подпис на Кусама – точките, Мейсън възпроизвежда експресивния, радостен дух на художника в нови мотиви“, пише в официалното прессъобщение на марката.

Тимбърлейк с яке от деним от ново поколение

Тази пролет дънковите якета отново ще са сред предпочитаните за по-топлото време. За да предложи нещо по-различно на своите клиенти, известната марка облича певеца с по-интересен модел.

Оказва се, че якето с точки на Джъстин е от деним. Различните по размер точки по него са характерни за стила на известната художничка. Същата прави и тиквите в три различни цвята, на фона на запазения за Louis Vuitton монограм, които има по чантата, която държи звездата.

Фарел Уилямс наследява Върджил Абло в Louis Vuitton

Кристиано Роналдо, Лео Меси и Louis Vuitton – снимка и кампания за историята

Мария Бакалова отново сред звездния елит на парти на Louis Vuitton

Дънковата връхна дреха с цип е наслоена върху изцяло небрежна визия в черно.

Освен Джъстин Тимбърлейк, за новата кампания на марката са ангажирани Кейт Бланшет, Наоми Осака и Хойон Чонг.

Louis Vuitton работи с Яйои Кусама за втори път

Макар официално певецът да не е посланик на известния лейбъл, той не за първи път получава ангажимент в модната индустрия. Участвал е в няколко модни ревюта заедно със съпругата си Джесика Бийл.

Иначе, от бранда представиха за първи път съвместната си работа с японската художничка през януари 2023-а. Тогава те заложиха на модела Жизел Бюндхен за рекламата на своя проект. И в чест на Кусама магазините на лейбъла се превърнаха в цветни артпана, в които точките бяха основен мотив. Копие на Яйои пък надвисна над магазина на Louis Vuitton в столицата на Франция.

За още новини и тенденции от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари