IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Самоирония или не: Диона и Константин се прегърнаха и показаха какво пият

2 февруари 2024 17 40

Певицата не се е трогнала особено след ареста си

Самоирония или не: Диона и Константин се прегърнаха и показаха какво пият

Снимка: Istock

Попфолк певицата Диона, която миналата седмица беше задържана да шофира след прием на наркотици, продължава да подхожда със сарказъм към случилото се.

Припомняме, че миналата седмица 29-годишната певица беше спряна за проверка  в 4 часа сутринта на столичния бул. „България“. На място ѝ беше направен тест, който беше отчел наличие на кокаин. След това изпълнителката даде и кръвна проба и беше отведена в Шесто районно управление.

Родената в Бяла Слатина Денислава Сашова, чийто творчески псевдоним е Диона, отрече категорично да е шофирала под влиянието на дрога, като обясни, че е била болна и че е пиела противовъзпалителни лекарства, намеквайки, че това е причината за положителния дрегер тест.

Преди няколко дни пък нейният колега Константин се подигра с изцепката ѝ, но няколко часа по-късно се оказа, че помежду им няма лоши чувства. Коцето и Диона дори публикуваха своя обща снимка, на която показват как пият „Нурофен“, а до нея са написали:  „Добро утро и лека нощ от нас“. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook  

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари